kolmapäev, 26. märts 2014

Kodu energeetiline puhastamine- vol.2


Kodu energeetiline puhastamine on rituaal. Seda ei saa viia läbi kiiresti nt. lõunapausi ajal. Kui plaanid viia läbi oma kodu energeetilist puhastamist, siis teadvusta endale iga minut, mida ja milleks sa teed. Palu kodustel ennast mitte segada ning puhastusrituaali ajaks sellest ruumist lahkuda.
Palun endale alati abi:
„Taevased väed, Valgusolendid, ürgsed olemused, kes te olete puhtast valgusest ja armastusest. Palun seiske mu kõrval siis, kui viin läbi oma kodu energeetilist puhastust ning palun aidake teha puhastumine võimalikuks.“
Pärast puhastamist on vaja kõiki abilisi ka tänada.

Mõelge alati sellele, et viite puhastusrituaali läbi iseenda ning kõikide selles majas või korteris elavate inimeste kõrgeimaks hüvanguks.

Kui olete abi palunud, võtke ühendust sellega, millega puhastusrituaali läbi viia plaanite. Nt. salveiga. Paluge talt puhastust ja abi ning tänage teda juba eelnevalt tehtava töö eest. Puhastamise, aga ka kõikide teiste rituaalide puhul on oluline tähelepanu, keskendumine oma tegevusele ning tänulikkus, et teid aidatakse valgusolendite poolt. Inimene üksi selliste asjadega hakkama ei saaks.

Kuidas kodu või tööruume puhastada?
Selleks on väga palju erinevaid võimalusi. Neid käepärasemad on siin:
1.  
Puhastamine soolaga
Soolal on imeline võime imada endasse negatiivne energia.  Kodu puhastamiseks tuleb soola raputada ( või asetada nt. purgikaanele) toa igasse nurka ning lasta sel seal üle öö „tööd teha“. Hommikul tuleb sool korralikult kokku  pühkida ning kohe korterist või majast välja viia. Ideaalne oleks see visata eraldi kotikesega prügikasti või matta see hoopis maha, et keegi elusolenditest seda negatiivsust kogemata endale sisse ei sööks. Kui tegemist on väga saastunud hoonega, on vaja raputada soola kogu põrandale ning see samamoodi hommikul täielikult kokku pühkida. Hea on põrand ka pesta.Oluline on see, et ruumis, kuhu on paigutatud sool puhastusrituaali läbiviimiseks, keegi sel ööl ei ööbiks!

2.
 
Puhastamine kaktuse abil

Kodu pidevaks puhastamiseks võib kasutada kaktuseid.  Kaktused oma Maale loodud täitma puhastavat funktsiooni. Oma teravate asteldega korjabki kaktus negatiivse energia endasse. Mida rohkem astlaid, seda suurem on puhastusvõime.
Väga tähtis on kaktuse puhastamisele programmeerimine:
„ Armas kaktus, kes sa oled minu koju/ kontorisse jõudnud. Palun võta kogu negatiivne energia endasse, mis on selles ruumis, nendes seintes ja selles mööblis. Tänan sind selle suuremeelse töö eest!“
Kaktust ennast saab aidata puhastuda, pestes teda aegajalt voolava vee all ning asetades teda päikese kätte, kus ta saab ennast ise laadida ja puhastada.

Selleks, et hoida oma elu- ja tööruumid pidevalt puhtad, peaks igas ruumis, eriti aga seal, kus on kodu- ja kontoritehnikat, olema vähemalt üks armas kaktus.

3. Tuntuim energeetilise puhastamise viis on suitsu kasutamine.

Kõige parem, kui kodu puhastamiseks kasutatakse oma kodukohale omaseid  taimi- kadakas, salvei, lavendel. Parim on muidugi see, kui suitsutamise vahendid on ise korjatud, sest iga viiruk ja taim salvestab endasse tootjamaa ning tootja tehase energiat. Alati pole kindel see, millise energiaga on inimesed nende taimedega jms. ümber käinud. Kui käitlemise juures on kasutatud nt. lapstööjõudu võib arvata, et saame koos viirukida endale koju ka kurbuse-, viha- või raskustunnet. Kui kasutada ostetud viirukeid jms,  peab ka viirukid eelnevalt puhastama ning positiivse energiaga laadima. Seda aga tuleb teha kindlasti eelmise kaduneljapäeva (puhastamine) ja noorkuu ( laadimine) ajal.

Ruumide puhastamise puhul on väga oluline jälgida, et puhastamine tuleb viia läbi kellaosutile vastupidises suunas. Samuti liigutakse ühest ruumist teise kellaosutile vastupidise liikumise suunas.

PS! Noorkuu ajal võib analoogset rituaali kasutada ka ruumi energia tõstmiseks. Siin on vaja tähele panna ainult seda, et siis liigutakse kellaosuti liikumise suunas.
4. Kui ühtki eelpoolnimetatud vahendit kasutada pole võimalik, võib puhastada ka plaksutamise ja laulmisega.
Käi mööda ruumi vastupäeva ringi ning laula viisi, mis sul meeles mõlgub. See võib olla omalooming, mis parasjagu keelele tuleb. Samal ajal plaksuta kõikide seinte ääres ning kõikides nurkades. Mida tumedamalt sinu plaksutamise kõlab, seda saastunum on koht, kus plaksutad. Plaksuta seal seni, kuni see hakkab kenasti helisema. Mõnes nurgas võib päris mitu minutit aega mööda saata. 

Kui sulle tundub, et plaksutamine kogu ruumis kõlab juba hästi, ava aken ja saada mõttes kogu negatiivne energia sealt välja, aga muuda see kõik puhtaks valguseks ja armastuseks. Muidu jätad oma negatiivse energia atmosfääri keerlema ning keegi võib selle taas üles korjata.

Head puhastamist ja puhastumist!

Küllike

Kommentaare ei ole: