teisipäev, 4. aprill 2017

Kasutan kvaliteetseid toidulisandeid selleks, et olla terve!

Pole siia ammu kirjutanud, sest eluke on olnud kiire ja täis muutusi. Nagu me teame, saadetakse meie teel kõik vajalikud olukorrad just õigel ajal. Nii on minul juba mitu aastat. Ma võin tõepoolest öelda, et minu elus ei juhtu niisama mitte midagi.

Umbes kuu tagasi jõudis minuni info ühest firmast, kust on võimalik osta kvaliteetseid toidulisandeid, kosmeetikat ning kodutooteid. Jah, ma teadsin sellest ettevõttest juba ammu, kuid siis ei olnud mulle see vajalik. Mõlgutasin mõtteid selle üle, kust saada väga hea kvaliteediga C- vitamiini ja magneesiumit, mis kindlasti ka imenduksid. Söön marju, tarbin magneesiumtsitraati, aga ikka on puuduse tunnused olemas. Ja siis helistas hea tuttav ning kutsus mind üritusele öeldes: „Tead, üks inimene teeb imelise masinaga testi, mis näitab ära vitamiinide ja mineraalide olemasolu sinu kehas. Äkki tahad tulla?“ No muidugi läksin. Sain kinnituse puudustele ning info selle kohta, kust head kraami saada.
Nüüd siis hakkan kohe- kohe lisaks korditsepsile kasutama suurepäraseid toidulisandeid, mida me keha ju paraku ikka vajab, sest puuviljad- juurviljad kevadel enam küll midagi vajalikku ei sisalda. Boonuseks kogu tarbimise juures on raha teenimise võimalus. Ei, mitte müügiga, vaid ostmisega. Tundub kummaline, kuid nii lihtne see ongi. Ja kellel siis ikka raha vastu midagi on? Mina armastan raha, sest see annab mulle vabaduse valida oma tegevust või tegevusetust.

Siinkohal toon ära mõnede mind vaimustanud toidulisandite head omadused. Kui kellelgi tekib huvi, küsige infot
😊 Aga nagu öeldud, müük ei ole minu jaoks primaarne. Tahan lihtsalt inimestele pakkuda parimat ja see on parim! (Koos korditsepsiga!)

C- vitamiin
Pikaajalise toimeainega C- vitamiin on väga efektiivne täiustatud C-vitamiini lisand, mille eesmärk on tagada kehale aeglane ja stabiilne C-vitamiini varu, et maksimeerida selle imendumine, ilma et tekiksid suurtest annustest või kohese toimeainega tablettidest põhjustatud jäägid. C-vitamiin on oluline toitaine, mille varusid tuleks igapäevaselt täiendada tasakaalustatud toidu osana ning mida leidub puuviljades nagu atseroola kirssides, mustsõstardes ja enamus tsitrusviljades. C-vitamiin aitab kaasa kollageeni normaalsele moodustumisele, mis on vajalik naha ja immuunsüsteemi talitluseks. Samuti aitab ta kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest.
Pikaajalise toimeainega C- vitamiin on valmistatud kahest C-vitamiini allikast: looduslikud atseroola kirsid, mis on pärit sertifitseeritud keskkonnatundlikest farmidest, ja askorbiinhape. Iga tablett sisaldab 240 mg C-vitamiini, mis on segatud kiudainetega, võimaldades C-vitamiinil sel viisil aeglaselt kehas lahustuda enam kui kaheksa tundi. 1 tablett annab kogu päeva jooksul kokkuvõttes rohkem kasutoovat C-vitamiini kui 600 mg kohese mõjuga tablett ning on samuti maole õrnema toimega.

Suus imenduv tsink
Tsink on vajalik immuunsüsteemi normaalseks talitluseks ja naha, juuste ja küünte hea seisukorra säilitamiseks. Tsingi mineraalpulgad pakuvad mugava viisi, kuidas saavutada selle elutähtsa mineraali soovitatud päevane annus. Üks graanul sisaldab 10 mg tsinki. Tsink on vajalik immuunsüsteemi normaalseks talitluseks. Tsink aitab säilitada naha, juuste ja küünte head seisukorda. Mugavad graanulid, mis lahustavad suhu pannes koheselt, mis on ideaalne aktiivse elustiiliga inimestele!

Midagi veganitele: taimse päritoluga multivitamiinide ja multimineraalidega toidulisand:
Multivitamiinide/multimineraalide/fütotoitainete toidulisand – dünaamiline segu olulistest vitamiinidest, mineraalidest, fütotoitainetest ja kontsentraatidest. See uus koostis on välja töötatud täiendavate toitainete andmiseks, kui teie kehal on suur koormus ja suurem vajadus toitainete järele. Sisaldab loodusliku päritoluga taimekontsentraate, mis on saadud 23 erinevalt puu- ja juurviljalt ning taimelt. Antud toote taimekontsentraatides leiduvaid hulgalisi fütotoitaineid peetakse inimestele kasu toovaks. See toode sisaldab värskeid kvaliteetseid taimekontsentraate. Vitamiinid C, E ja B2 ning tsink ja seleen aitavad kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest. Vitamiinid B2, B12 ja B6 ning magneesium ja raud aitavad vähendada väsimust. Vitamiinid B12, B2 ja B3 ning pantoteenhape, kaltsium, mangaan, jood ja vask toetavad normaalset energiat tootvat ainevahetust. Vitamiin C, foolhape, raud ja tsink aitavad kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele. Biotiin, magneesium, vask ja jood aitavad kaasa närvisüsteemi normaalsele talitlusele. Toode sisaldab kaltsiumit, mis on vajalik tugevate luude säilitamiseks ning magneesiumi, vitamiin D ja mangaani, millel on oluline roll tugevate luude säilitamisel. Kaks korda päevas toote tarbimine tagab veres püsiva optimaalse toitainete taseme kogu päevaks. Ei sisalda kunstlikke magus-, värv-, maitse- ega säilitusaineid.

Suus lahustuv magneesium
Oled tööl, spordid või lõõgastud - magneesium aitab lihastel ja närvidel normaalselt töötada. Samuti võib see aidata vähendada väsimust. Ühest pulgast saab 250 mg magneesiumit. Magneesium aitab kaasa lihaste normaalsele tööle, kusjuures tuleb hoida meeles, et ka süda on lihaseline organ. Sageli on südamerütmihäired jms. tingitud just magneesiumipuudusest. Magneesium aitab kaasa närvisüsteemi normaalsele tööle. Puuviljamaitselised graanulid on manustatavad ilma veeta – ideaalne kodust lahkudes kaasa võtmiseks! Graanulid lahustuvad suus hetkega, nii on need ka tablettide manustamisega raskustes olevate inimeste jaoks kergesti alla neelatavad.

Oh, ja palju muid häid tooteid. Muide, 3 kg pesupulbrist jagub umbes 1 aastaks. 😊

Olen nii tänulik, et minu hea sõbranna mind leidis ja sellist infot jagas. Olen tänulik iseendale, et ma ei öelnud ei!

Olge hoitud ja armastatud!
Küllike

Kommentaare ei ole: