esmaspäev, 14. oktoober 2013

Vee laadimine ja puhastamine


Nii mulle kui ka ilmselt teistele energiatega tegelevatele inimestele antakse väga tihti märku vee puhastamise vajadusest.  Olen seda teinud seni vastavalt oma oskustele, kuid nüüd juhatati mind väga huvitavate märkide juurde, millest üks on mõeldud nii meie joogivee kui ka looduslike veekogude puhastamiseks.
Selle märgi nimeks on SUREL.

Inimese võimed on palju suuremad, kui me seda tunnistada julgeme.  SUREL on nn. kosmiline märk, mille kasutamise tulemust saab mõõta.

Inimene saab tänu ülal toodud nn. „veelaadimise seadmele“ tõestada, et tal on võimalik kasutada vaba energiat kosmilisest kanalist siis, kui ta seda vaid ise soovib.
See märk on pärit „globaalsest mälupangast“ ehk Akaša kroonikast, kus on salvestatud kõik maailmas toimuv, samuti haigused ning nende raviviisid. Kõikidel, kes on valmis seda teavet kasutama, on selleks õigus ning võimalus.
Akaša kroonika kasutamine ei nõua mingit kõrgemat haridust. Piisab iseenda võimete usaldamisest, julgusest ja otsustavusest iidsete teadmiste kasutamiseks.

SUREL  pole tegelikult seade selle tavapärases mõistes. Tegemist on vaimse tähisega, mida inimene saab kasutada oma veekraanile või veesüsteemile asetades. Selle märgi abil on võimalik puhastada ning laadida kraanist läbi voolavat vett energeetilisel tasandil ning muuta vee molekulid tema algsele puhtusele vastavaks.

Antud sümbolit võib kasutada ka nt. veekannu alla.  Kasutades SUREL´it kodus muutub kõik, mis sisaldab vett, oma algsele struktuurile sarnaseks ehk terveneb. Kuna aga kõik, mis elab, koosneb muuhulgas veest, saame sellest topeltkasu – juues puhast vett + hingates puhastavat õhku oma kodus või tööl.
Kui füüsiliselt ei saa märki kasutada, võib seda kujustada ning lisada kujutis nt. looduslikesse veekogudesse. Nii aitame kaasa veekogude puhastamisele. Uuringud on näidanud, et SUREL´i kasutamisega on seisvatest veekogudest hakanud kaduma vetikas, mis muidu on seal soojade ilmadega kippunud vohama. Puhta keskkonna nimel tasub proovida!

SUREL- i kasutamise tulemusena:  -  muutub vesi maitselt värskendavaks ning meeldivalt jahedaks;
         -  vee maitse muutub märgatavalt. See tundub pehme ja tihe;  
         - SUREL puhastab vett mürkidest. Mitte ainult keemilistest, vaid ka peentasandi        mürkidest;- mürkideks arvatakse ka bakterid, viirused ja seened;- SUREL elimineerib ka geopatogeensete tsoonide poolt tekitatud muutused vees;
 puhastus toimub mitte ainult füüsilisel, vaid ka vaimselt tasandil;- tänu vee puhastamisele ja laadimisele muutuvad vitaalsemaks seda kasutavad inimesed, loomad, linnud, taimed ning terveneb maapind, kui SUREL´it kasutatakse veekogude puhastamiseks;
 SUREL stabiliseerib immuunsüsteemi ning selle tarbimine on eriti kasulik viirusinfektsioonide perioodil;- seda märki võib kasutada alati enne loodusliku vee tarbimist. Tuleb teada, et märk suudab    vee puhastada 100% kõigest, mis elavale kahjulik. Seda on võimalik teaduslikult tõestada.


Kuidas SUREL vette installeerida?
Nt. võib seista oma veesüsteemi alguse (pump, filtersüsteem jms.) või kraani juures, avada käed, peopesad ülespoole ning sõnada või öelda mõttes (võib kasutada oma sõnu, kuid need peavad olema öeldud täie veendumusega ning enesekindlusega):

„Tänu oma jumalikule teadvusele kingin ma sellele veesüsteemile parima kvaliteediga vee Emakesel Maal. Ma seadistan sellesse süsteemi vee-elavdamise ning vee mürkidest eemaldamise seadme, mis töötab vastavalt kosmilistele reeglitele. Ma palun sellel seadmel töötada siin seni, kuni see veesüsteem eksisteerib. Ma usaldan seda seadet täielikult ning olen tänulik.“

SUREL on nüüd valmis töötama ning loodusvaimud hoolitsevad selle eest,  et tema energia voolaks katkematult ning et seadet uuendataks vastavalt sellele, kuidas uueneb Maailm.


Puhast loodust meile kõikidele!

Küllike

Kommentaare ei ole: