pühapäev, 26. jaanuar 2014

Rahamaagia


Kuna kohe- kohe on taas noorkuuaeg, on sobilik rääkida natuke valgest maagiast. J

Rahateema on teema, mis puudutab väga paljusid inimesi. Ikka ja jälle saan küsimusi teemal: kas mina saan teha midagi, mis aitaks inimese ellu tuua jõukust? Vastus on, et saan, aga inimese enda roll on seejuures ülisuur. Tegelikult saab inimene ise enda heaks kõike teha, kui on olemas uskumine ja soov ennast või endas midagi muuta.

Mõtlesin, et kirjutan natuke antud teemal ja annan ühe rituaali kirjelduse, mida igaüks võib kasutada AINULT enda tarbeks. Palun seda mitte kasutada kellegi teise eest, sest sellega tõmbate endale kaela teise inimese probleemid, kuna antud rituaali puhul on tegemist inimese enda alateadvuse muutmisega ja vastutuse võtmisega oma elu eest!

Nagu öeldud, on rahamaagia armu- ning kaitsemaagia kõrval enim küsitud maagia. Igaüks tahab endale rohkem raha, et oma vajadusi paremini rahuldada. Maagiast aga ei ole kasu siis, kui meie ise oma mõtetega ja tunnetega ei tööta sellega sünkroonis. Maagiaga saab kasvatada energeetikat, mis on sinu sees juba olemas.

Võib väita, et meie inimesed on saanud kaasa vaesuses elamise tunde. See võib olla pärit esivanemate pagasist, iseenda eelmiste eludega seotud alateadvuse mälestustest või ühiskonna üldisest tunnetusmudelist. Mida rohkem tunda end vaesena ning uskuda, et sinu jaoks pole külluses elamine võimalik; et keegi väärib rohkem küllust, kui sina; et kellelgi on paremad võimalused; et keegi justkui võtaks su raha endale, mille tulemusena sina jääd vaeseks, saab sinu sees seda enam  toitu nn. vaesuse energia ning rahamaagiast pole mingit kasu.

Tänapäeva inimestel on vaesuse tunne seotud tihti ka süütundega. Süütunne ei pruugigi olla otseses seoses küllusega, kuid see toidab alati ka küllusega seotud energiat, negatiivses mõttes. Kui inimene on süüdi, on tal tunne, et ta pole väärtuslik. Tal poleks nagu õigustust võtta vastu hüvesid, kiitust, tunda ennast täisväärtusliku inimesena, kelle jaoks on olemas samasugused võimalused nagu iga teise inimese jaoks. Meid piiravad vaid meie uskumused sellest, kes me oleme! Tegelikkuses on võimalik KÕIK! Vaja on vaid uskuda oma võimetesse juhtida ja parandada ise oma elu!

Paljudel inimestel on pangalaenud ja liisingud, sest selliseks on kujunenud meie elu. Niimoodi on olnud võimalik rajada endale kodu ja soetada vahendid, mida on vajalikud kohe - auto, arvutid, telefonid jms. Selles pole midagi halba. Aga…. Tihti aga tunneb meie alateadvus hoopis midagi muud.

Ole enda suhtes aus ja ära ütle, et pangalaenudel ja liisingutel pole võlgadega mingit pistmist. Lepingule alla kirjutades kinnitad oma alateadvusele seda, et sul endal pole jõudu hakkama saamiseks ning ise oma elu juhtimiseks. Ja kuna soovid endale edu enne seda, kui see on reaalselt võimalik, pead paraku maksma selle eest interesse. Sina ise või keegi teine saab sinu intresside protsenti tõsta kõrgemale, kui see tegelikult on. See on seepärast, et sul on süütunne võlgade pärast. Sa rabeled selle nimel, et teatud kuupäeval võlga maksta ega tunne asjast, mis selle raha eest soetatud, üldsegi mitte täielikult rõõmu. Ehk nendid isegi, et nüüd olen 40-ks aastaks panga ori. Ja oledki, sest panid ise endale sellise programmi peale. Aga milline on orja elu?

Selline käsitlus võib tekitada väga palju eriarvamusi,  kuid minu nõuanne on: ole enda vastu aus ning tunnista endale seda süütunnet. Sest ainult täielikult iseenda tunnetest teadlik olles saab toimida ka rahamaagia. Sa saad oma suhtumist täielikult muuta!  Kuna sinu välimine ja sisemine maailm peegeldavad teineteist, peab süütunde, olen võlglane, põhjust otsima oma sisemusest. Kuhu on võlatunne peidetud?  Miks see on tekkinud? Kas seda on mulle keegi öelnud või võtan ma omaks kellegi teise süütunde selles osas?

 See, kes võtab enda kanda ainult iseenda tunded ja emotsioonid, saab edukalt oma materiaalset seisukorda ka muuta. Pea meeles: sina oled süütu! Sa pole milleski süüdi! Sa elad nii nagu praegune maailmakord võimaldab! Ja sa oled osanud seda enda kasuks ära kasutada, sest elada on vaja ju kohe ja praegu, mitte tulevikus! Loomulikult ei taha ma propageerida laenuvõtmist. Kui on võimalik teisiti, mille poole ju tulebki püüelda, siis pole see jutt sulle. Kui aga teisiti pole võimalik ning rahaline abi kulub ära selleks, et saaks alustada iseseisvat elu või minna eluga edasi, tulebki seda võtta kui täiesti iseenesest mõistetavat võimalust, mis praegu on välja mõeldud. Ma ei räägi sellest, kui inimene ostab laenuga kokku neid asju, mida tal tegelikult ju vaja pole. Tuleb oma otsused korralikult läbi kaaluda ning kui võimalused on kalkuleeritud ja raha olemas, tuleb ELADA, mitte põdeda!

Tee enda alateadvusele selgeks, et sind pole võimalik pidada süüdlaseks. Meie võlatunded, olenemata sellest, kas need on materiaalsed või mittemateriaalsed, on tingitud tihti ühiskondlikust survest ja/ või kasvatusest. Kuid me pole süüdi selles, et oleme sündinud ja pole süüdi ka sellest, et nt. meie vanemate abielu ei olnud õnnelik. Vähe tõenäoliselt oleme me süüdi selles, et olime oma pere lemmiklapsed või meie õppeedukus oli koolis kehv jne. Meil olid, on ja tulevad meie õppetunnid ja kogemuste omandamised, mis meid eluteel pidevalt saadavad. Me läbime neid ja aktsepteerime. Me ei ole süüdi! Süütunnete tootmine on hea relv, et inimesi sõltuvaks teha ning nõrgestada.

Kui rääkida aga maagiast, siis valge maag on vaba ning annab vabaduse, mida Looja on igale inimesele Maale kaasa andnud, vabaduse kõikidele end ümbritsevatele inimestele. Ta ei pane inimesi raamidesse, vaid annab ainult nõu või aitab maagiaga, mis ei kahjusta kellegi, eriti kolmandate isikute huve.

Kuidas siis süütunnetest ja võlgadest vabaneda?

Avasta ja tunneta oma süütundeid, et võlad saaksid sinu elust kaduda.
Kui oled valmis, võid viia läbi rituaali, mis on mõeldud süütunnetest ja võlgadest vabastamiseks.

Kuna neljapäeval, 30.jaanuaril, on noorkuu ning tema mõju toimib 2- 3 päeva enne ja pärast tipphetke, on see rituaal paras läbi viia kolmapäeval. See ongi rituaali reegel:  toimugu see kolmapäeval kuu loomise ajal.

Selleks, et enda alateadvus vabastada süütundest rikkuse ees, on vaja hakata iseendaga rääkima. Tuleb endale öelda, et ma pole halvem siis, kui olen rikas. Minu jaoks, nagu kõikide teiste inimeste jaoks on olemas Universumi küllus. Ma võin endale lubada elu, mida ma soovin – mul on alati olemas raha kõigeks, mida ma vajan ja soovin. Ma olen süüst vaba!

 Igal maagial on siiski ka piirid – ka maagia kasutab mõistlikkuse printsiipi. Igaühele tema vajaduste rahuldamiseks nii, et see ei kahjustaks kolmandaid isikuid ja nii palju, kui vaja ning nii vähe kui võimalik (ehk kogumist maagia küll ei soosi :) )

Raha on oma olemuselt energia ning ta on loodud voolama. Rahaenergia on rohelist värvi, tema kaitseingliks on peaingel Rafael.

Rituaali läbiviimiseks vajad:
oma kaitseküünalt, mille võid endale vabalt valida, violetset rituaali küünalt, kuivatatud lavendlit, kaussi, kus saab põletada kadakat või  viirukit (sütt), pokaali soolaga, pentagrammi ja pussnuga, mis on spets. rituaalide tarvis soetatud.

Puhasta kõik vajaminevad asjad, enne kui rituaalida alustad. Kui võimalik, vii see rituaal läbi õues. Kui pead olema toas, vajad paberit vms., mida rituaali ajal maha panna. Oluline, et sind ei segatakse selle läbi viimise ajal.

Vali välja rituaali läbiviimise koht ning tee pussnoaga enda ja oma rituaalikoha ümber kellaosuti liikumisele vastupidises suunas kaitsering. Tõsta oma käed Taeva poole ning kutsu endale abilisi.
„ Taevased jõud, Valgusolendid ja ürgsed olemused, kes te olete valgusest! Seiske minu kõrval, kui viin läbi oma maagilist rituaali ja aidake mind, et kõik saaks muutuda tõeks!“

Süüta oma kaitseküünal ning seejärel rituaaliküünal. Ütle järgmised sõnad:

„ Merkuur, sulle annan ma kõik, mis hoiab mind kinni ega ole mulle kasulik!
Sa võtad kõik kaasa enda juurde üles.
Ma jälgin, et kõik see kaob!
Olen tänulik sulle abi eest ning kiidan oma vabadust.“


Seejärel raputa üks osa lavendlist kadakaokstele, teine osa soolaga pokaali. Pane kadakaoksad põlema ja jälgi tähelepanelikult suitsu, mis ülespoole tõuseb. On oluline, et sinu mõtted saadavad selle suitsu suurde Universumisse ning sa suudad kujustada, kuidas sinu süütunne ja võlad koos suitsuga üles liiguvad ning sinu elust kaovad. Tunne endas vabanemist ning tunneta, kuidas on elada, kui sul pole enam võlgasid ega süütunnet. Võid alati süüdata uue oksa kuni tunned, et enam pole suitsu vaja, sest oled suutnud oma probleemidest alateadvuse tasandil vabaneda.

Kui kadakaoks või viirukid on põlenud, saada ära ka valgusolendid, kes olid sulle abiks. „Taevased väed, Valgusolendid ja ürgsed olemused, kes te olete valgusest! Ma tänan, et olite mu kõrval, kui viisin läbi oma maagilist rituaali ja ma tänan teid abi eest, et kõik sai teoks!“

Kustuta mõlemad küünlad leegi kustutajaga, mitte puhudes ja ava kaitsering  pussnoaga kellaosuti liikumise suunas. Nüüd võta pokaal soolaga ja lavendliga ning määri ennast selle seguga dušši all kokku. Tunneta, kuidas kõik energiad, mis sind piiravad, sinust ja sinu ümbert lahustuvad ning seejärel veega sinu juurest lahkuvad.

 Täna veel kord Universumit abi eest ning usu, et oled vaba oma süütunnetest ja võlgadest! Luba asjadel juhtuda ning võta vastu see, mida on Universumil sulle pakkuda!


Olge õnnistatud!

Küllike


Kommentaare ei ole: