esmaspäev, 27. juuni 2016

Kosmilised märgid

Mõni aeg tagasi anti mulle teadmine, et peaksin hakkama rohkem rääkima kosmiliste märkide kasutamisest. Seni on inimesed olnud teadlikud kosmiliste märkide kasutusvõimalustest läbi reiki jms, kuid tegelikult saavad neid kasutada kõik inimesed ilma igasuguse pühitsuseta ja ettevalmistuseta. Kuigi, iseenda vaimne valmidus nende kasutamiseks on siiski vajalik, sest märke tuleb laadida ja selleks on siiski vaja osta ennast viia teatud teadvuse seisundisse.

Kosmilisi märke on erinevaid ning nagu nende nimigi ütleb on nad pärit inimmõistuse järgi kosmosest. Oleks väga naiivne mõelda, et oleme kogu universumis ainsad olendid, kes eksiteerivad. Meie ümber on palju erinevaid peenenergiaid,
mida silmaga näha ei ole, vähemalt enamus inimestele mitte, kuid mida ometigi tunda võib. Me saame nendega suhelda, neid tunnetada, neid iseenda ja teiste abistamiseks kasutada. Ja eks nemadki teavad, kuidas meid iseenda heaoluks kasutada 
J

Kosmilisi sümboleid on uuritud väga kõrgel tasemel ning neid kasutatakse tänapäeval paljudes kõrgtehnoloogilistes protsessides, kuid suuremale massile on sellest kõigest veel vara rääkida. Seepärast tegelevad kosmiliste märkide kasutamisega avalikult need, keda tänapäeval nimetatakse nõidadeks, posijateks, rahvaravitsejateks, sensitiivideks, bioenergeetikuteks jpm.

Mida kosmilised märgid endast täpselt kujutavad?

Sümbolid ehk kosmilised märgid on nagu abivahendid vaba energia aktiveerimiseks, et seda iseenda ja teiste heaks kasutada. Nii nagu on igasse sõnasse, nii on ka igasse sümbolisse salvestatud oma energia, tema vaimne tähendus, mis kerkib esile siis, kui sümboli energia on aktiveeritud.
Sümbolite energia on vaba, sidumata energia, mida juhitakse läbi konkreetsete märkide kindlasse suunda.
Praegusel ajal, mil liigume uude ajastusse, kergendavad universumi olevuste saadetud ja mõne inimese poolt meile vahendatud märgid meie energeetilist valmidust uude ajastusse astumiseks. Sümbolite abil on meile kergemini võimalik ennast ümber programmeerida just nii, et tunneksime ennast hästi nii füüsiliselt kui ka vaimselt.
Nähtamatut sümboli- energiat võime endale kujutada ette lehtrikujulise spiraalina, mis endaga seotud energia ühte kindlasse punkti koondab. Küll aga on teada, et selline vaba energia ei saa lihtsalt niisama inimese ellu ja saatusesse sekkuda ja niisama aktiveeruda. Need märgid peavad saama inimestelt konkreetse ülesande ja korralduse, et nad saaksid rakendada seda energiat, millega nad on algupäraselt laetud. Seega peab inimene olema oma tegevusest teadlik ning andma sümbolile kindla impulsi.
Sümbolite aktiveerimine toimub pärast vaimset ettevalmistust. Selleks on vaja teada sümboli tähendust, tema mõju ning tema kirjapilti. Vaimne ettevalmistus tähendab seda, mil inimene teadlikult viib ennast muutunud teadvuse seisundisse. Ka selleks on mitmeid erinevaid mooduseid. Antud sümbolit võib pärast ettevalmistust kujustada lihtsalt niisama või asetades ta nt. konkreetsesse projekti (bensiini säästmine, raha külgetõmme, tervise parandamine, kolmanda silma avamine jpm.)

Sümbolid on loodud algselt CHEPHREN-kirjas, milles kirjutas kunagine Egiptuse vaarao Chephren 2688- 2624 eKr. See on kõige vanim meile teadaolev tähestik ning selle energeetika on väga kõrge vibratsiooniga. Sellises kirjas kirjutatuna saavad sümbolid eriti tugeva mõju (sümbolite kirjapildi energeetikat on uuritud nende mõjuga taimedele).

Sümbolid kannavad erinevate dimensioonide energiat. Nende toimet on tunda nii füüsilisel kui ka emotsionaalsel tasandil. Sümbolite energiaga ei ole võimalik ennast kahjustada, kuid tuleb pidada meeles, et need ei asenda ravimeid ja arstiabi. Küll aga töötavad nad väga hästi nii ennetamiseks kui ka ravimite endale sobivaks laadimiseks, näiteks.

Inimkonnale on teada kolm erinevat sümbolite süsteemi.

Ingmar- sümbolid tõlkis meie jaoks Dr. Wolfgang Becvar. Need peenenergiad, mis on Aldebarani tähesüsteemi olendite poolt meie jaoks saadetud, kannavad 5. dimensiooni energiat ning on mõeldud meie füüsilise keha ja haiguste ravimise tarvis. Lisaks sellele pakuvad need sümbolid paljudes valdkondades huvitavaid ja väärtuslikke võimalusi (bensiini säästmine, vee laadimine jpm.) Ingmar sümboleid on kokku 175.

Larimar- sümbolid sai kosmilistelt olenditelt samuti Dr. Wolfgang Becvar Sirius B-lt ning tõlkis need maalaste keelde. Nende energiate kasutamine mõjutab meie vaimset arengut. Selle süsteemi energiate ülesanne on meid toimuvas transformatsiooniprotsessis abistada. Nad kannavad 6. dimensiooni energiat. Larimar- sümboleid on kokku 144.

Antares- sümbolid on saadud aastal 2001 Mag. Verner Neueri abil päikesesüsteemi Antares olendite poolt. Need mõjutavad meie emotsionaalkeha ning saadavad meid meie arenemisprotsessis, mida nõuab Maa uude energiasse sisenemine. Antares- sümboleid on kokku 78.

Meile on antud võimalus kasutada imelisi abivahendeid! Olen selle eest väga tänulik ning kasutan rõõmuga iseenda ka kõikide oma klientide kõrgeimaks hüvanguks. Tänan! Tänan! Tänan!


Sümbolitest täpsemalt ja nende kasutusvõimalustest räägin oma seminaril 2. juulil 2016.
Täpsem info http://www.tervisekamber.ee/seminarid-ja-koolitused/aura-puhastamine-ja-kosmilised-margid

Olge hoitud!
Küllike

Pilt: "Kooskõla" internetist


Kommentaare ei ole: