neljapäev, 18. aprill 2013

Kanaldus inglitelt




Selle sõnumi edastasid Seraphim´i inglid. Kuna varem pole mul olnud nendega kokkupuudet uurisin, kellega tegemist. Nad on Loojale kõige lähemal olevad inglid, vähemalt sellist infot on võimalik saada netiavarustest.

Astuge seda rada, mida on Looja teile andnud. Igaüks teist on unikaalne ja just see ongi teie eksistentsi alus. Kui te kõik oleksite ühesugused, ei saaks te täita neid ülesandeid, mida teile on määratud. Te ei saaks tunda neid emotsioone, mida nüüd tunda saate.
Olge mõistvad üksteise suhtes. Maailm on imeline – just seepärast, et inimrassid on erinevad. Te ei mõista küll teineteise keelt, aga vaimsed seadused on kõikidele ühtmoodi mõistetavad. Olenemata rahvusest ja nahavärvist igatseb iga inimhing armastust, soojust ja hingelähedust. Tingimusteta armastuses elamine on ülim, mida inimhing oma elu jooksul saab omandada ja kogeda.

Elage tingimusteta armastuses. Kinkige üksteisele südamesoojust ning saatke seda ka neile, kes praegu elavad hirmus ja viletsuses. Inimesed pole süüdi selles, mida korraldavad nende riigijuhid, kelle mõistus ei kuula südamehäält ja kes ehitavad üles süsteeme oma egost lähtuvalt. Südamesoov kõike muuta on ainus võimalus midagi ka reaalselt korda saata. Tuleb uskuda iseendasse!

Inimhinged on loodud kokku hoidma. Toetage üksteist täiuslikus armastuses ning unustage vaen, mida hoiab kinni teie ego. Elage uskumuses, et olete kõikvõimsa Looja kõikvõimsad käepikendused! Uskuge, et olete sündinud praegusesse ajahetke eesmärgiga muuta see maailm paremaks paigaks inimkonna jaoks.

Olete alati armastatud ja hoitud!

Kanaldatud 18.04.13 Küllike´se poolt

Kommentaare ei ole: