kolmapäev, 10. aprill 2013

Kodu energeetiline puhastamine

Panen siia juba varem kirjutatud teksti, kuna selles on väga palju seda, mida ka ise kasutan.


KODU ENERGEETILINE PUHASTAMINE

Milline on sinu kodu? Milline on tema lõhn ja kuidas kõlab ta helina? Iga kodu omab erilist energiat. Ta kiirgab endast välja sealelavate inimeste mõtteid ja tundeid.
Isegi kohad, kus keegi pole aastaid elanud kiirgavad endast endiselt välja vanu mõttemustreid ja kõike seda, mis on seal kunagi toimunud ja aset leidnud.
Ka asjad meie kodus kiirgavad välja omale eripärast energiat. Igal asjal on oma võnkesagedus. Mäletan lapsepõlvest suuri põdrasarvesid seinal. Sealt möödudes tundsin ma alati hirmu ja vastuolu. Kuidagi ei tahtnud nende läheduses olla. Hiljem, kui need sealt ruumist välja viidi, muutus ka ruumi energia ligitõmbavamaks ja elavamaks. Põdrasarved võivad küll endast välja kiirata omapärast kaitset, aga kui nende aeg saab läbi, siis on vaja nad metsa tagasi viia. Ja igasse koju ei ole neid üldse vaja. Südames asub meie tunnetus, mida koju tuua ja mida mitte. Mis ühte kodusse sobib hästi, seda teine kodu ei pruugi vajada.
Astudes kellegi koju jälgi oma tundeid. Mis tunded sind seal olles valdavad, kas sinu enesetunne läheb paremaks või halvemaks.
Kui oled kodus olevat energiat tunnetama õppinud, siis üha enam sa hakkad tundma, kui energia ei liigu või sisaldab endas tumedaid laigukesi.Siis on vaja tuua tuppa erinevad elemendid. Looduses on kõik olemas, loodus on vaja endale vaid ligi lasta.


KODU PUHASTAMINE LÄBI ELEMENTIDE
Vast kõige enam levinum igapäevane ruumi puhastamine on akna avamine. Õhk ja tuul puhastavad ruumi läbi õhuelemendi. Õhuelement võib sageli küll jääda silmale nähtamatuks, aga ta omab siiski suurt ja imepärast jõudu. Ruum, mis enne oli täis pingelisi mõtteid ja tundeid, saab läbi värske õhu puhastuse.
Tuli puhastab väga kiirelt. Paned tuppa põlema küünla ja juba hakkab ta läbi põletama tumedaid energiaid. Küünlaga võib teha ka igasse nurka risti, rist omab imepärast jõudu. Kellel on kodus kamin või ahi, siis võimalusel kindlasti vahel ka istuda ja elavat tuld jälgida. Tunda, kuidas tuleelement nii sind, kui kodu puhastab. Looduses on võimas tuleelement päike, kui päike paistab, siis võib hetkeks tõmmata eest kardina ja lasta tal tuppa tulla.Aga vee element võtab osa näiteks põrandapesust, aga lisaks sellele võib osta lillepritsi ja sellega toa aeg-ajalt üle piserdada, eriti olulised on ukseesised ja toanurgad. Ja maaelementi saame tuua tuppa läbi kivide, ka potililledes muld on maaelement, värsked puu ja köögiviljad on andnud meile maa. Ja ka soola ja suhkru on andnud meile maa.


SOOLA JA SUHKRU IMELINE JÕUD
Minu õpetaja õpetas mulle ühel päeval ühte huvitavat rituaali soolaga. On vaja võtta kauss, valada sinna sisse pakk jämedat soola, et moodustuks püramiid ja siis sinna peale asetada põlema küünal. Lasta küünlal ilusti ära põleda ja siis valada sool näiteks merevette ja tänada maailma puhastuse eest, mis sinu kodus aset leidis.
Väga hästi toimiv on ka soolaveega põrandapesemine. See ajab kodust eemale pahad vaimud ja negatiivse energia. Kui oled soolaveega põrandad ära pesnud, siis ümbritseb kodu hoopis teine energia ja selles kodus on hea ja kerge olla.
Sool ja suhkur on mõlemad kristallilise struktuuriga ja nad salvestavad informatsiooni.
Väga õnnelikel hetkedel, kus energia lausa kiirgab välja, võid võtta peotäis suhkrut  (soovitan indiaanisuhkrut)  ja läbi taotluse salvestada selle energia suhkruteradesse. Suhkruterad aseta kusagile pudelisse või väikesesse purki ja siis raskematel hetkedel on hea neid sisse manustada. See täidab sind taas selle imepärase õnne ja rõõmu tundega, mille sa selleks hetkeks võib olla juba unustanud oled. Võid alati paluda ka kedagi puhta mõtte ja taotlusega inimest see sinu eest ära teha, suhkruterade peale saab salvestada tugeva armastuse laengu ja erinevat informatsiooni.Ka koju võid asetada vahetevahel sellise kausikese suhkruga, aga mingi aja möödudes kalla see metsaäärde või merre tänades loodust ja asenda uuega.Ja siit tuleb ka mõistmine, miks kingitakse ikka ja jälle šokolaadi.
Väga mõnusa meeleolu ja kaitse annab ka vaniljesuhkur. Võid valada ta pisikesse kaussi ja asetada ukse lähedale. Iga kord tuppa astudes sa tunned tema imepärast aroomi ja meeleolu muutub. Samuti muutub ka toa energia ja sinu kodu tõmbab üha enam ligi ingleid ja kõrgelt arenenud vaimseid olendeid.


KÕIK MIS ON SINUGA VAJAB SINU ARMASTUST JA HOOLT
Kõik siin maailmas vajab armastust ja samuti ka iga asi sinu kodus vajab armastust. Tunneta hetkeks oma keset ja jälgi, mida sa endast maailma ja oma koju välja kiirgad.Kõik, mis on sinu kodus, selle eest kannad sa erilist vastutust. Iga väiksemagi asja eest sa vastutad. Seega tasub hoolikalt järele mõelda ja tunnetada, mida koju tuua ja mida mitte.
Lase energia oma kodus liikuma, kinkides ja andes ära asjad, mida sa enam ei vaja. Keegi kusagil võibolla vajab neid asju väga ja sina lased seeläbi tulla oma ellu millelgi uuel. Maailm ei jäta ühtegi kohta tühjaks, kust üks energia läheb, sinna tuleb asemele uus. Oluline on ka mõte ja tunne millega antakse. Tunde ja mõtte sagedus määrab selle, millise energiaga asjad sinu teele sattuvad.

LILLED - NAD ELAVAD
Veel saame kodule eluenergiat lisada tuues koju lilli. Lilledega tulevad meie koju ka haldjad. Haldjad on väga mängulised ja kui meie kodus on lilli ja me neid armastuse ja hoolega kohtleme, siis kutsume oma koju üha enam haldjaid.Lilled puhastavad meie kodus ka õhku ja kiirgavad endast välja imepärast aroomi. Värsked lõhnad aitavad muuta emotsiooni samuti värskeks ja elavaks.


VÄRVID SINU KODUS
Milliseid värve sisaldab sinu kodu? Tavaliselt valitakse värvid vastavalt emotsioonile. Vastavalt sellele, mis on meie sees. Kui me oleme masenduses või depressioonis, siis meeldivad meile üldiselt tumedad ja elutumad värvid. Aga täis rõõmu ja eluenergiat inimene valib üldiselt oma koju ka rõõmsad ja soojad värvid. Sinine näiteks on küll külma alatooniga värv, aga ta võib edasi anda tugevaid rahu lained. Seega sinisel ja sinisel on vahe, roosal ja roosal on vahe, igal värvitoonil on täiesti omapärane mõju.Koju värve valides tunneta erinevate värvide mõju endale, küsi ka teiste pereliikmete arvamust, et kõik ennast kodus hästi tunda saaksid. Koos leiate kindlasti imelised lahendused. Ja ärge kartke värve, julgege olge mänguline.


KA HELID JA ÜRDID SAAVAD AIDATA
Ja lisaks kõigele sellele soovitan teha igal pööripäeval kodule suuremat puhastust. Pööripäevades on eriline jõud, energiad on siis väga lahti. Käia tossava kadakaoksaga läbi kõik toad ja anda sinna juurde oma mõttejõud, et puhastus saaks veel suurema väe taha.Paljudes poodides on tänapäeval kättesaadavad ka viirukid, mis läbi tossu puhastavad ruumi ja kannavad ka meie palved ja soovid kiiremini ingliteni. Viirukit on võimalik valmistada ka täiesti kodusel viisil. Võtta kauss ja panna põlema raudrohuürti, salveid või mingit muud kuivatatud taime. Igal taimel on oma energeetika ja veidi iselaadne mõju.Tugev jõud on ka loorberilehtedel. Neid võib tihti kodus põletada ja ruumi energias toimub peale seda alati muutus.Ja siis veel erinevad helid ja muusika. Helil on samuti puhastav jõud, aga ta võib ka hävitada, tunneta vibratsiooni. Hea on meisterdada endale näiteks tanguteradega ja purgiga pisike kõristi ja sellega aeg ajalt nurgad läbi kõristada. Kõrge vibratsiooniga on ka pühakute pildid, siin saab taas vaid järgida oma südame kutset.Sageli me teeme asju, teadmata mida ja miks me teeme ja mis on selle tagajärg. Aga, kui me täpselt teame eesmärki ja mõtet, siis on ka rituaali ja puhastuse jõud palju suurem ja toimivam. Seega ärge kunagi kahelge tunnetamast. Ärge tehke midagi selleks, et keegi nii soovitas või tegi. Tehke siis, kui teie süda kaasa heliseb.


Allikas: Delfi

Kommentaare ei ole: