neljapäev, 29. august 2013

Anapieli sõnum eestimaalastele!



Praegu on vist aeg, mil edastatakse rohkem sõnumeid, kui vahepealsel ajal. Eks selleks on ka paljud erinevad põhjused, mida me iga päev tunneme ning näeme-  loeme-  kuuleme.
Siinkohal edastan sõnumi, mis jõudis minuni esmakordselt täna hommikul. Kuna siis ei olnud ma seda nii agar kirja panema, „istuti“ õhtul pähe J

Sõnumis pöördutakse kõikide eestimaalaste, eriti aga meie riigijuhtide poole. (Loodan väga, et vähemalt kellelegi see sõnum ka tõepoolest kohale jõuab!)

 "Eestimaa on hoitud maa. Teie maal on väga, väga pikk ajalugu, mis on kulgenud tõusedega ning mõõnadega. Kord olete te olnud kellegi poolt anastatud ning ennast taas vabaks võidelnud. Kogu see areng on toimunud teie tugevaks kasvatamiseks. Võtke seda kui suurimat tunnustust, mis inimkonnale osaks võib saada. Te ei saa veel päris paljudest seostest aru, aga see aeg pole kaugel, mil pilt hakkab kokku minema. Eestimaalt on saanud alguse väga, väga paljud olulised arengud nii füüsilises kui ka energeetilises mõttes. Teie maal on palju väekohti, mis aitavad teid juba õige varsti oluliselt tõhusamalt liikuda nn. Uude Maailma, energeetiliselt järgmisele tasandile. Teie hulgas on palju neid inimesi, kes on kehastunud siia selleks, et olla abiks Uue Maailma integreerimisel. Nad oskavad kasutada oma hinge kogemusi ning kõrgeimat teadvust. Nendel on ühendust kõrgemate jõududega, kuigi paljud neist seda ise teadlikult ei tunneta. Paljud nende hulgast on inimkonna mõistes kõrgelt haritud, oma alal tunnustatud teadlased ja spetsialistid.  Paraku pole võetud alati kuulda nende vajalikke nõuandeid. Nii mõnigi kord on aga osutunud nende soovitused tagantjärgi parimateks võimalikeks lahendusteks.

Eesti vajab innovaatilist lähenemist Uuele Ajastule liikumiseks. Vanamoodi ei saa enam jätkata. See puudutab nii keskkonna- kui ka inimressursside kasutamist. On aeg julgeda otsustada. Julgeda otsustada teisiti, mõnikord ka tavamõistusele arusaamatult. Usaldage siin oma teadlasi, noori haritud innovaatilise mõtlemisega inimesi, kelle eesmärk on luua parem elukeskkond. Usaldage, et alati ei teie jaoks parim see lahendus, mida saate seletada tavamõistusest lähtuvalt. Julgege mõelda suurelt ja uskuge, et ka teie riigis elavad inimesed on võimelised päriselt looma. Andke nendele see võimalus ning toetage neid.  Puhas, säästlik ning teadvustunud elukeskkond ja – stiil peavad olema kõikide inimeste ühiseks eesmärgiks!
 Eestlased saavad oma eeskujuga teha ära maailmas väga palju. Teil peab olema julgust õigel ajal astuda oma ideedega välja, neid kaitsta ning neid järjekindlalt ellu viia.
Selleks on kõige olulisem koostöö. Lõpetage omavaheline mõõduvõtmine ning asuge konstruktiivsele koostööle! Aktsepteerige üksteist. Kuulake teineteist ning loobuge oma ego nimel elamast. Te kõik olete võrdsed ning teil kõikidel on võrdsed õigused ja võimalused.

Ainult nii on võimalik säilitada Eestimaale omane tähendus Maa eksisteerimise valguses."

Anapiel

Kanaldanud: Küllike Lukkonen´i poolt 29.08 kell 21.50

Kommentaare ei ole: