laupäev, 3. jaanuar 2015

Maagilised rituaalid vol. 2

Kirjutan taas natuke maagiast. Sel korral veel raharituaalid ja lisaks ka armumaagia. :)
Head lugemist!

Raha ja rahamaagia
Raha on praeguses maailmas tähtis ja sinna pole midagi teha.  Küllap saabub kunagi see õnnelik maailm, mis on rahavaba ja püsib hoopis teistel alustel, kuid kuni see nii pole, on meil ainus võimalus raha armastada ja austada.

Raha saadakse tavaliselt tasuna töö eest ehk teisisõnu on tegemist  nn. vahetuskaubaga – sina panustad oma energiat ja vastu saad rahaenergiat. Muidugi on ka teistsuguseid variante nagu pärandus, lotovõit jms., kuid sel juhul on võidule eelnenud siiski mingi tegevus, mille eest antakse tasu.

Loomade maailmas on selline energiavahetus väga levinud. Nt. tasuvad ahvid teineteisele vastuteeneid osutades – kui sina sügad minu selga, siis sügan mina sinu oma.

Nüüd aga tagasi inimeste juurde. Maailmas on nii palju erinevaid maagilisi rituaale ning uskumusi, mis aitavad avaneda raha väravatel. Kindlasti on oluline mainida, et diivanil istumine ja maagiliste rituaalide läbiviimine ei ava ühtki rahakanalit, sest sel juhul inimene ei panusta raha saamisse oma energiat. Nagu eelpoolnimetatud, on tegemist energeetilise vahetuskaubaga – sina panustada oma energiat mingisugusesse tegevusse, et selle eest saada vastutasuks rahaenergiat. Mida loomulikumalt ja vabamalt sinu energia panustamise ajal voolab, sest parem on ka tagasivool. Ehk teisisõnu: mida teadlikumalt ja kirglikumalt sa oma tööd teed, seda paremad on sinu sissetulekuvõimalused.

Nüüd  rahamaagiast.
On vaja endale selgeks teha, et raha ei ole kunagi vaja nii palju, et selles supelda, vaid nii palju, et sellega hästi elada. Hästi elamise tõlgendab enda jaoks igaüks ise, sest inimeste ettekujutused heast elust on erinevad.
Oluline on veel pidada meeles, et kõik rituaalid, mis on seotud millegi kasvatamisega, alustamisega ja uuendamisega, viidagu läbi täiskuu või kasvava kuu ajal! Kahaneva kuu ajal viiakse läbi neid rituaale, millest tahetakse vabaneda.
Olete kindlasti kuulnud ütlust, et raha teeb raha. Sellel on oma tõepõhi all ja seepärast on rahamaagias ka mõttekas kasutada raha.

Kõige lihtsam viis on endaga rahatalismani kaasas kandmine. Valmistage väike roheline ja/ või kuldne kotike. Pange kotikesse tamme- või loorberileht ja 5 münti. Mündid peavad kollased, mitte vasksed. Kandke kotikest igal pool endaga kaasas – taskus, rinnahoidja vahel jms.


Teine võimalus: maagiline ring.
Looduse loomulik vorm on ümar.  Nurgad on loomulikul voolamisel takistuseks, seepärast viiakse kõik maagilised rituaalid läbi ringides.
Vali ruum, kus on piisavalt vaba põrandapinda ja kus sind ei häiritaks, nt. telefon.  Enne kui hakkad moodustama ringi, pritsi ruum üle veega ringikujuliselt kellaosuti liikumise suunas ning viska samamoodi veele järgi tavalist lauasoola. (Kõike muidugi natuke. Pigem on tegemist sümboolse ruumi ettevalmistava puhastamisega.)

Istu maha ja kujuta ette, et sinu ümber on ring.
Kui kujustamine tundub keeruline, vali teine võimalus: pane maha neli küünalt – üks kollane, üks punane, üks sinine ja üks roheline. Need küünlad tähistavad nelja püha elementi- Õhku, Tuld, Vett ja Maad. Keskele aseta violetne küünal, mis sümboliseerib vaimu ehk viiendat elementi.

Rituaali läbiviimiseks vajad lisaks veel üht rohelist või kuldset küünalt, viirukit (parim on seedripuu) ja taimi, mida põletada, nt. loorber, petersell, tammelehed.
Nüüd vajad lisaks tõsist kontsentreerumist, visualiseerimisoskust ja eelkõige usku, et see, mida teed ka tõepoolest toimib. Nii annad oma maagilistele rituaalidele tõelise väe!

Kutsu abilised: „ Taevased jõud, Valgusolendid ja ürgsed olemused, kes te olete valgusest! Seiske minu kõrval, kui viin läbi oma maagilist rituaali ja aidake mind, et kõik saaks muutuda tõeks!“

Süüta küünal ja viiruk. Ütle järgmised sõnad:
„Leidku raha minu juurde tee. Voolaku tema energia katkematult läbi minust ja minu elust. Kasvagu rahaenergia kõrgeks ja tugevaks kui tamm. Aidaku Maa energia tõusta tal sambana üles ja valgustada minu edasist teed. Tänan, tänan, tänan.“

Pane nüüd loorberi- või tammeleht põlema ning kujuta ette, kuidas koos suitsuga kandub sinu ümber raha energia. Tänage iseennast ja oma abilisi.
Pärast rituaali avage mõttes ring vastupäeva või puhuge ning korjake ära küünlad vastupäeva.

Parim aeg sellise raharituaali läbiviimiseks on täiskuuaeg, mis sümboliseerib lõpetatud kasvamist, küpsust ja tõelisust.  Samuti saab seda rituaali viia läbi kasvava kuu ajal, mis tähendab arenemist, kasvamist, planeerimist ja muutumist.

Kristallidest aitavad rahaenergia liikumisel kaasa türkiis,
mis peab olema ehtne. Enamus kaubanduses saadaolevaid on pressitud türkiisipurust. Sobib ka kollakasoranž safiir. Edu kasvatamiseks sobilikud kristallid on amatriin, akvamariin, magnetiit, kaltsiit ja mäekristall.

Armastuse maagia
Parim aeg armastuse maagia läbiviimiseks on kasvav kuu. Eriti sobilik aeg on aga kasvava kuu reede, kuu Veenuses ja pärast päikeseloojangut.
Roosid on olnud ajast aega armastuse sümboliks.  Alljärgnev rituaal viiaksegi läbi roosiõitega, andmaks märku sellest, et oled valmis vastu võtma armastust, tõelist ehedat armastust.

Vaja läheb:
1 punane küünal, veerand klaasi puhast allikavett, kuue punase roosi kroonlehed kausikeses, 1 õmblusnõel, 120 cm punast puuvillast lõnga.

Tee nii:
Leia rahulik ruum, kus on piisavalt ruumi. Kujuta ette, et paned ennast ringi sisse, mis hõlmab kogu sinu kodu ehk teisisõnu, kogu sinu kodu peab mõttes mahtuma selle kaitsva ringi sisse. Joonista mõttes ring päripäeva.

Pane põlema punane küünal ja ütle: „ Veenus, saada sellele ringile oma kaitse ja soosing, aktsepteeri minu võlukunsti.“

Võta klaas veega vasakusse kätte, parem käsi aseta klaasi kohale ja ütle: „ Puhas allikavesi, olgu sinus Veenuse vägi. Saada mulle tõeline puhas ja süütu armastus!“

Pritsi vesi roosiõitele ja ütle: „ Puhas armastus olgu minu kavatsus.“
Võta kausist kolm roosiõit. Aseta üks nendest välisukse ette, ülejäänud kaks pane sellele teele,  mis viib välisuksest sinu voodi juurde.


Nüüd pane punane lõng nõela taha,  õmble läbi ülejäänud kolme roosiõie ja moodusta nendest  kett.  Kanna seda kogu järgneva öö. Seejärel pane kett oma padja alla ning hoia seda seal kuni järgmise kuufaasi vahetumiseni.

Peale kuufaasi vahetumist vii kett allikasse ja jää ootama oma tõelist armastust!



Maagilist alanud aastat!

Küllike

Kommentaare ei ole: