esmaspäev, 16. veebruar 2015

Mida toob Kitse aasta erinevatele looma- aastatele?

1. Rott
Palju õnne, armsad Rotid! Teie olete aastal tõelised võtjad! Miks? Sest Hiina kalendri järgi algaval Kitse aastal saate te lõpuks selle, mis oleks pidanud saabuma juba eelmisel aastal!
2015. aasta horoskoop tõotab tulla hea. 19. veebruaril saabuva Kitse aastaga algab teie elus heade muutuste aeg. Aasta toob teile mitmeid erinevaid võimalusi, et olemasolevat olukorda paremaks muuta. Muudatuste tegemine paremuse suunas on kergem, eriti neile, kes on pidanud palju raskustega võitlema. Teie võite eriliselt rõõmustada. Mõnede Rottide jaoks võib aasta 2015 olla tõeliseks pöördepunktiks elus.
Sel aastal on oluline pöörata probleemidele tähelepanu ja neid konstruktiivselt lahendada. Võtke vastu igasugune abi, mida teil vaja läheb.

Töö ja raha

Ka see on valdkond, milles muutuseid tundma hakkate. Tööalaselt on teil eriti suured võimalused näitamaks seda, milleks olete tõeliselt võimelised. Teil on võimalus jätta endast teistele hea mulje, mille nemad isegi teie huvides hiljem ära kasutavad. Kui teie töökohas toimub struktuurimuudatus ja või on päevakorral uued projektid, võib see teie jaoks olla võimalus enda näitamiseks. Kui selline situatsioon tekib, haarake sellest kohe ka kinni.
Kui olete hetkel tööotsija või soovite tööalaseid muutuseid läbi viia, on see igati sobilik aasta. Te võite saada väga häid tööpakkumisi. Hiljem, kui olete suurtest lainetest üle saanud, imestate ka ise oma tugeva tahtejõu üle. Tööandja vahetamiseks tundub selle aasta lõpp ja 2016 aasta algus olevat igati paslik.

Töökohas paremini hakkama saamiseks või töö leidmiseks võib olla vajalik enda teadmiste ja kogemuste täiendamine. Seega on hea aasta õpingute alustamiseks või taasalustamiseks.

Rahaliselt tundub kõik hästi olevat. Tõenäoliselt on 2015. aastal teil head võimalused oma tulude kasvatamiseks. Olgu selleks ametialane karjäär või lihtsalt hea idee, mille loojaks te olete. Headel aegadel mõelge aga kindlasti säästmisele, et halvematel oleks teil võimalus siiski korralikult hakkama saada.

Armastus, sõprus, perekond

Ka siin olete teie võitjad. Need tülid, mis olid eelnevatel aastatel, saavad sel aastal tasapisi lahendatud.
Pereelu muutub põnevamaks ja harmoonilisemaks. Te naudite oluliselt rohkem kaaslasega koosolemist, tulevad uued ideed, mida kõike koos võiks ette võtta. See aasta on tõenäoliselt teile elamusterohke ja seda ikka heas mõttes.
 
Kui olete veel vallaline ning soovite seda staatust muuta, on 2015. aasta selleks hea aeg.
Kitse aasta kutsub rohkem väljas käima, midagi ette võtma ja tähistama. Armuõnn saabub siis, kui me seda ei oota. Seepärast on oluline sõpradega lihtsalt aega veeta,  käia pidudel.
Millal iganes armastus teie juurde saabub, hakkavad asjad seejärel väga kiiresti liikuma- ühised plaanid, ettevõtmised jne.

Tervis

Ka siin läheb kõik hästi, kuid siiski ühe piiranguga. Olge tähelepanelik paljude tööalaste muutuste suhtes ning oma üha tugevama sotsiaalse elu suhtes. Füüsiline tegevus, olgu selleks või ainult rattasõit või treppidest üles minemine kontorisse, on sel aastal väga suure kaaluga. Te tunnete olulist vahet sellel, kas  hoiate oma keha tegevuses või lubate sel lihtsalt laiselda.

Kokkuvõte Rotile aastast 2015.
Teil tuleb hea aasta. Seda saate nautida igal tasandil. Pärast eelnenud aastat olete selle täielikult välja teeninud.

2. Pühvel

19. veebruaril algav Kitse aasta on pühvlile väga kirev. Te olete tööloom ning armastate teatud süsteemsust, olgu siis tegemist töö- või eraeluga. Süsteemsus võib aga sel aastal natuke kõikuma lüüa, sest Puu Kitse aasta on tuntud oma muutuste poolest, mis meid paratamatult kaasa veavad. Samas on suur tõenäosus, et oskate neid olukordi enda kasuks pöörata, eriti isikliku elu plaanis.
Jälgige selle aasta omadusi ja te saavutate edu!

Töö ja raha

Tööalaselt tõotab 2015. aasta tulla väljakutseterohke. Võimalik, et muutused viiakse läbi teie osakonnas või juurutatakse uusi protsesse, mis nõuavad teie täit tähelepanu. Tööelu on peamine, milles teil tuleb sel aastal muutustega kokku puutuda.
Andke endast lihtsalt parim, lubage endale ka eksimusi ning mõningatele eriti kõrgeid nõudmisi esitatud situatsioonidele saate hiljem rahuloluga tagasi vaadata ja mõelda, mida te just saavutanud olete - kuidas olete just teie päästnud firma maine või toonud selle välja keerulisest situatsioonist. Võtke endale seejärel väike hingetõmbepaus ja keskenduge oma eraelule, sest seal on kõik lihtsalt suurepärane!
Olete tööotsingutel? Hiina looma- aastate seas olete te väga väärtuslik loom – te olete tõeline tööloom, kes jääb ka siis tegevusse, kui kõik teised juba ammu alla annavad. Seda just enda puhul välja toogegi. Arendage endas paindlikkust ning tasu on teile garanteeritud!
Rahaline seis peaks jääma üldjoontes selliseks nagu ta on, kuid peaksite vähendama riske ja küsima alati suuremate tehingute puhul spetsialistidelt nõu. Kui kahtlete, küsige mitmelt.

Armastus, sõbrad ja perekond


Sel aastal on perekonnal teie elus kõige tähtsam roll. Ja siin olete teie keskpunktis. Teie arvamust küsitakse, olgu küsijateks pereliikmed või lähem sõpruskond.
Sõbrad saavutavad teie elus tähendusliku rolli – neil on võimalus läbi teie saavutada edu oma isiklikus elus või töös. On teil probleeme? Siis rääkige sellest. Pere ja sõbrad on teie jaoks olemas, nii hästi kui nad seda teha oskavad. Lubage endale natuke lõõgastust ja nautige koosviibimise võimalusi nii palju kui vähegi võimalik.

Te olete veel vallaline? See aasta võib teid kellegagi tuttavaks teha, kes on teeninud ära teie usalduse. Kuid näidake üles kaastunnet ja avage süda nendele inimestele, kes meeleldi teie kõrval olla tahaksid.

Tervis


Teie tervis on väga tähtis, sest on ta ju eelduseks kõikidele nendele väljakutsetele ja töö juures saavutatule. Hoolitsege rohkem tasakaalustatud päevakava eest. Nautige head toitu ja värskeid toiduaineid, käige looduses ja lõõgastuge. Kas koos või üksi, pole oluline. Ka teie akud vajavad mõnikord laadimist.

2015 aasta Pühvlile kokkuvõtvalt:
Teil on aasta oma eraelu jaoks ja just sellele peaksitegi keskenduma. Laadige oma akusid, nautige aega koos oma perega ja sõpradega. Andke oma parim igas valdkonnas.

3. Tiiger
Aasta 2015 tõotab tulla tööalaselt muutusterohke aasta. Kits tõotab ideede, loomingulisuse ja uute alguste rohket aega, kuid Tiigrile teeb Kits asjad mõnikord raskemaks. Seepärast võib ette tulle mõningaid takistusi ja väikseid plaanide muutumisi.

Töö ja raha

Tööalaselt tundub, et aasta annab teile võimalusi töö vahetamiseks või ametikõrgenduse saamiseks. Hoidke kogu aeg kätt pulsil, olge entusiastlik ja avastage oma valdkonda üha uuesti ja uuesti.
Kuna 2015. aasta on seotud suhtlemisega, on soovituslik suhtlemist ka rakendada. Olgu see siis tiimisisene infovahetus või lihtsalt kuulamine ja sellest õppimine. Aasta horoskoop annab teile nõu kõike seda järgida ning tasu selle eest ei tule kaua oodata.
Soovite oma tööelus midagi muuta? See aasta pakub teile suurepäraseid võimalusi. Järgige oma võimeid ja huvisid ning kõik on võimalik!
Rahaliselt sujuvad asjad kenasti, kuid sel aastal tuleks vältida spontaanseid oste ja tuletada endale kogu aega meelde, mida te tegelikult vajate. Võib olla on selleks reis või seiklus sõpradega?

Armastus, sõprus ja perekond

Eraelus tundub olevat liikuv aeg. Teil on võimalus reisimiseks ning rikkaliku sotsiaalse elu elamiseks koos sõpradega, perekonnaga ja oma kaaslasega. On oht, et te ei oska enam valida, millisele peole minna või millist nädalalõpureisi ette võtta.
Olete veel vallaline? Teie elus on palju flirti, mis võib hea õnne korral viia isegi partnerluseni.

Tervis


Eelmine aasta oli tõenäoliselt probleemideta. Ka see aasta tõotab tulla samasugune. Eelmisel aastal valitses siiski oht, et oma ettevaatamatuse tõttu satute situatsioonidesse, mis teie tervisele väga ohutud ei olnud. Nüüd on õnneks see aeg möödas. Tiiger peab aga üldiselt tähele panema, et ta lubaks endale ka lõõgastumist. Te peate aegajalt oma akusid laadima.

2015. aasta Tiigrile kokkuvõtvalt


See aasta on täis mitmeid erinevaid võimalusi ja teie peate need lihtsalt kinni püüdma. Jälgige aga, et te ei veaks seejuures alt teisi, kuna teie plaanid on muutunud. Suhelge, aga andke teistele aegajalt teada, et vajate mõnikord lihtsalt vaheldust ja vabadust nii nagu õhku hingamiseks. Teil seisab ees lõbustusi täis aasta, mis ei jäta teid ilma ka üllatustest.

4. Jänes

2015. aasta tõotab tulla teile suurepärane, sest Kits on jänese suur sõber ning nad mõlemad täiendavad teineteist nagu kaks puzzle tükki. Puu Hobuse aasta saab läbi 18. veebruaril ning vahetatakse välja Puu Kitse poolt. Põhjust rõõmustamiseks on teil rohkem kui küll! Seepärast, et teie olete üks nendest loomadest, kes võtab sisse koha võitjate pjedestaalil. Tuleb valdavalt tõusude aega ning ühel hetkel ei suuda te kõike seda realiseerida, mida hea aasta teile pakub. Jänes armastab suhtlemist ja nagu Kitse aasta horoskoop räägib, on see aasta tõesti suhtlemisele orienteeritud. Teile tulevad sel aastal kasuks teie suurepärane oskus inimestega ümber käia ning neid kuulata. Olete sõiduvees uute kontaktide loomisel.

Töö ja raha

Teie aastahoroskoobis seisab just tööelu erilise tähelepanu all. Lõpuks ometi väärtustatakse ohvrite toomist, mida olete seni oma tööelus palju teinud. Väga võimalik on karjääriredelil tõusmine. Võimalikud ümberkorraldused on teie võimalus ja teile võidakse teha pakkumine, millest ei saa keelduda. Millal iganes selline võimalus teile avaneb, haarake sellest kohe kinni, sest Puu Kits ei ole see loom, kes sallib eitavat vastust. Kui olete just ametikõrgendust saanud, kindlustate oma positsiooni ja tunnete ennast rahulolevana ning saavutate ka teiste heakskiidu.
Kui olete hetkel selle mõtte juures, et tööalaselt midagi muuta,  siis pakub see aasta teile selleks parimaid võimalusi. Kasutage oma andeid, olge inimestele lähedal, lubage ennast aidata ja saage rohkem teada oma tulevasest töövaldkonnast. Õppige ja lubage ennast inspireerida. Sel aastal on kõiki neid oskusi ja teadmisi kerge täiendada, mida juba ammu olete silmas pidanud ja millele olete tähelepanu pööranud. S.t. te õpite oluliselt kiiremini kui varem, teisalt aga jäävad õpitud teadmised püsima teie pikaajalisse mällu. Ainus, mida tegema peate, on lihtsalt tegevuses olema. 
Rahaliselt saab selline asjade käik mõjuda ainult positiivselt. Kuid siiski ärge tehke suuri kulutusi enne, kui olete kõik korralikult läbi mõelnud. Enne lepingute sõlmimist lugege alati läbi see, mis on kirjutatud väikselt ning mõelge hästi, kui kauaks soovite ennast finantskohustustega siduda. Kas sel juhul ikka suudaksite edasi rõõmus olla? Või oleks teie jaoks parem seada sisse hoopis rahakassa, mis teid rahulikult teel hoiab?

Armastus, sõprus ja perekond

2015. aasta tõotab teile head aastat ka sõprade ja pereringis ning uute kontaktide sõlmimise osas. Kui teil vähegi võimalus tuleb, käige väljas, kogege huvitavaid külaskäike, külastage kontserte, ooperit, festivale ja rajusid pidusid!
Sel aastal laieneb teie suhtlusvõrgustik nii era- kui ka tööalaselt. Ette võivad tulla isegi kattumised nendes valdkondades. Koguge kokku kõik numbrid ja kontaktid, mida teil veel praegu vaja ei lähe, kuid mis hiljem osutuvad teile väga väärtuslikeks.

Ja armastus? Kui olete veel vallaline, siis võib selle aastaga see staatus lõppeda. Te võite kohata seda ainust ja õiget. Kuid eelduseks on, et olete ise aktiivne. Näidake ennast maailmale!
Pereelus valitseb sel aastal taas harmoonia ning te võite saada mõne hea uudise. Premeerige ennast ise reisiga ja nautige vabadust kas oma uue partneriga, perekonnaga või sõpradega. Sel aastal võite tegelda kõikide tegevusaladega, mis teile meeldivad.

Tervis

Hiina horoskoop ei anna siis mingeid erilisi märksõnu. Pange ainult tähele tasakaalu kõikide nende võimaluste seas, mida elu teile aastal 2015 pakub. Võimaldage endale tervislikku toitumist, palju puu- ja juurvilja ning olge aktiivne. Magage piisavalt ja jälgige, et te kogu oma suures armastuses teiste vastu ennast ära ei unusta!

2015 aasta Jänesele kokkuvõtvalt

2015 aasta horoskoop näitab teile vaid ühte suunda ja see on tõusmine. Nautige seda, sest te olete selle tõepoolest ära teeninud!

5. Draakon

2015. aasta horoskoop tõotab Draakonile värvikirevat aastat ning töö ja puhkuse tasakaalustumist, mis on väga vajalik.
Sel aastal avaneb teie talent mitmes valdkonnas, kuid see võib võtta natuke aega. See on teie võimalus, eriti eraelus, mis saavutab sel aastal eriti suure tähtsuse, sest head uudised on teie poole selles vallas juba teel. Aasta pakub ka võimalust ennast rohkem tundma õppida ja enda sisse vaadata, mida teie keha vajab, et olla jätkuvalt täis elujõudu.

Töö ja raha

Sel aastal tuleb püüelda olemisele siin ja praegu. Teil on vaja kindlustada oma positsioon, mida te seni teinud ei ole või teha ei ole tohtinud. Teil puuduvad veel vajalikud teadmised ja võimed, seepärast on hea aeg viia läbi täiendavaid õpinguid ning omandada uusi teadmisi, et saada tõeliseks eksperdiks oma valdkonnas. Teie soov pidevalt midagi uut kogeda aitab teid õppimise juures. Kitse aastal on soovitav teil kontsentreeruda rohkem oma tugevatele külgedele, et neist üha rohkem teadlikumaks saada. Fakt on see, et kuulute nende loomade sekka, kes on oma tööalase õnne sepad ehk midagi ei juhtu niisama. 
Kui otsite hetkel uusi väljakutseid, on vaja teha selgeks, kas olete valmis edasi tegutsema praeguses tegevusvaldkonnas ja jätate võimalikud muudatused oma tööalases elus hetkel kõrvale?
Kui otsite hetkel tööd, tehke endale täiesti täpselt selgeks, milline te olete. Kas olete tööloom, kes otsib lihtsalt uusi väljakutseid ja on võimeline uuest ka õppima?
Käige tihemini läbi oma kolleegidega ja nende tuttavatega. Kuna see aasta on suhtlemisele suunatud, tähendab see, et edu saavutatakse läbi suhtlemise. Alates augustist liiguvad asjad jälle niimoodi nagu teie seda olete soovinud. Seniajani harjutage vähem rääkima ja rohkem kuulama, et oma kaasinimestelt õppida.

2105. aasta annab teile lõpuks võimaluse natuke rohkem tegelda oma isiklike huvidega. Soovite läbida ajajuhtimise kursust või mõnda keelt täiendada? Tehke seda praegu, sest selleks oma väga hea aeg! Kui vajate värskeid ideid tulevaste projektide tarvis, mõjuks teile väga hästi kliimavahetus. Olgu reisi eesmärgiks lihtsalt välismaailma avastamine või keelereis. Te tulete sealt tagasi energilisena ja inspireeritult.
Rahaliselt peaksid Draakonid oma väljaminekutel silma peal hoidma, sest võimalikud on spekulatiivsed tehingud. Olge tähelepanelikud keda ja kui palju te usaldate. Võtke endale alati mõtlemisaega ja kontrollige korralikult objekti või toodet kuni kõige väiksema detailini.

Armastus, sõprus ja perekond

2015. aasta pakub teile suurepärased võimalusi endale armsate kaaslastega. Teie sõbrad ja perekond püüavad üha rohkem olla sellised, mida te neis enim hindate ja millisena nad teile ka kõige enam südamesse jäävad.

Teid on ootamas meeldivad sündmused, mida nautida ning te peaksite nendes kindlasti osalema, olgu selleks firma tööpäevajärgne pidu, kontsert või juhuslik puhkepäev. Lubage endale midagi ning lubage endale kindlasti nautida elu väljaspool tööd. Mille jaoks siis veel töötada, kui endale mitte midagi ei luba?
Vallalised võivad sel aastal lõpuks armuda. Näidake ennast maailmale ja andke inimestele võimalus enda tundma õppimiseks.  

Tervis

Tervis mängib sel aastal teie jaoks olulist rolli. Just endale lubamise tähenduses. Pärast möödunud aastat olete selle kindlasti ära teeninud.

2105. aasta kokkuvõte Draakonile

Teil on ees aasta, mis näitab oma värvikirevust. Esikohal on kindlasti enesearenguga seotud teemad. See on õppimise aasta, teadmiste suurendamise aasta ja enesest teadlikuks saamise aasta. Kui need võimalused ära kasutate, võite särada mitte ainult tööalaselt, vaid saavutada ka eraelus positiivseid arenguid.

6. Madu

2015. aasta tõotab Maole tulla hea, võimalusterohke aasta, mis annab võimaluse teostada seda, mida ise soovite.
Hiina Uus aasta algab 19. veebruaril ja sellega algab teile ka aeg säramiseks. Esiplaanil on kõik loominguline ja suhtlemisega seotud. Vajatakse teie võimeid ja teadmisi, aga oluline on ka kavalus, mida sel aastal ise vajate.

Töö ja raha

Tööalaselt võivad tulla ette ümberkorraldamised ning sellest võidate teie. Väga võimalik on karjääriredelil tõusmine, eriti siis, kui teie teadmised on selles valdkonnas vajalikud. Minge oma ülemuse juurde ja rääkige talle oma ideedest. Teil on ilmselt ammu juba arvamus, kuidas asju tõhusamalt ajada, aga seni pole te oma arvamust välja öelnud. Tehke seda nüüd! Tooge oma argumendid välja koos numbritega ja faktidega ning paluge ülemusel teid ära kuulata.
Te otsite uut väljakutset? 2015. aasta pakub teile suure tõenäosusega selle võimaluse. See aasta on arenemise aasta ja liikumine saab toimuda ainult ülespoole. Te võite saavutada väga kõrge taseme ja teie ees avanevad mitmed uued võimalused.

Rahaliselt peaks, eelnevat arvestades, kõik hästi olema. Tänu tööalastele muutustele võite saavutada oma finantsseisu olulise paranemise. Sel aastal algav mõjutab teid ka tuleval aastal.

Armastus, sõbrad ja perekond


Lisaks rahuldust pakkuvale tööelule saate nautida ka suurepärast eraelu. Pärast eelnenud aastat olete selle igal juhul ära teeninud. Lõpuks on teil võimalus oma koduga tegelda ja soovi korral viia see sellisesse konditsiooni, millest ammu olete unistanud. Siinkohal on kõrgem ametikoht ja kõrgem palk teile igati abiks.
Võib olla tahate proovida midagi uut ja see aasta annab teile selleks ka julgust. Avastage iseennast ja elage ennast välja. Võib juhtuda, et olete siiski liiga oma perekonnaga ja sõpradega hõivatud, sest ka selles valdkonnas näitab see aasta suurt liikumist, olgu selleks kutse kontserdile, ööklubisse või ooperisse. Ükskõik mille kasuks otsustate, hakkab see teile väga meeldima. Pealegi saate olla tähelepanu keskpunktis ja tunda endal paljude kaasinimeste pilke.

Armastuses tõotab see aasta tulla särisev. Te kohtute väga mitmete potentsiaalsete partneritega ning teie asi on ainult otsustada. Või ei taha te veel otsustada? Võib olla tahate lihtsalt mõnda inimest paremini tundma õppida, veeta vesteldes temaga pikki öid, nautida koos head veni ja särisevat erootikat. On teie valik, kui kaugele lähete ja kui palju te ennast avada tahate.
Mõnikord võib Kitse aasta tunduda teile liiga aeglane. Kui ette tuleb takistusi, siis ärge andke alla, vaid võtke seda kui võimalust mõtlemaks, kas kõike seda, mida ootate ka tegelikult soovite. Lubage nii endale kui ka teistele paindlikkust ja suhtuge rohkem elusse nagu voolamisse, mis toimub vaikselt, kuid mis lõpuks nagunii oma sihtpunkti jõuab.

Tervis


Tervise kohapealt võib öelda, et peate sellele rohkem tähelepanu pöörama. Võite iseenda unustada nendes meeletutes muutustes ja edus. Kipute unustama, et ka šampanja sisaldab kaloreid, rääkimata väikesest  rammusast võileivast. Parema enesetunde saavutate sportides ning sööge ainult siis, kui nälg tõepoolest juba näpistamas.

2015. aasta kokkuvõte Maole

Teil seisab ees tõeliselt hea aasta, kasutage ja nautige iga minutit. Näidake ennast maailmale ja lubage elul ennast üllatada!

7. Hobune

2015. aasta tõotab vastavalt Hiina horoskoobile Hobusele õppimisrohket ja väga liikuvat aastat.
Puu Kitse või Puu Lamba aasta annab teile lõpuks taas võimaluse keskenduda sellele, mis on teie jaoks tähtis. Lõpuks olete saavutanud taas kontrolli oma elu üle ja saate ise otsustada. Tähtis on see, et te ei luba igapäevaelul enda eest otsustada, vaid teete endale täielikult selgeks, mis on teie jaoks oluline. Igas päevas võiks olla üks või mitu eesmärki, mida järgida. Olete ammu tahtnud mõnda võõrkeelt õppida? Suurepärane, siis alustage kohe! Aasta 2015 on nagu loodud uute teadmiste omandamiseks. Aasta energeetika toetab õppimist igas valdkonnas, aidates salvestada õpitu pikaajalisse mällu.
Kas 2014. aasta ehk teie enda loomamärgi aasta oli teile raske ja pidite võitlema erinevate väljakutsetega? Aasta 2015 ei paku selles vallas mitte ainult paranemist, vaid annab teile võimaluse need probleemid täielikult selja taha jätta ja edu nautida!

Töö ja raha

Eriti tööelus tõotab 2015. aasta tulla võimalusterohke. Teil on võimalus saavutada täielikult oma tööalased eesmärgid. Mida iganes te sel aastal teete, olgu selleks konkreetne ametialane tõus oma firmas, oma isikliku firma asutamine või oma teadmiste täiendamine, on kõik see järgnevate aastate vundamendiks. Mõnikord tunnete, et olete saanud lüüa, eriti puudutab see erinevaid võimalusi. Just seepärast ongi vajalik, et teeksite endale kõigepealt selgeks oma eesmärgid. See aasta avab teile need uksed, mis seni on olnud suletud ja see teeb teie aasta eriti magusaks.
Sama kehtib ka nendele Hobustele, kes otsivad uusi väljakutseid või hoopis uusi tegevusvaldkondi. See aasta võimaldab teile suure tõenäosusega seda kõike.

Rahalise poole pealt on oluline, et jälgiksite oma väljaminekuid. Teie sissetulekud küll kasvavad sel aastal korralikult, kuid tulevikku silmas pidades on oluline, et te ei kulutaks kogu raha kohe ära. Muidugi võite endale igapäevaselt lõpuks lubada ka ilusaid asju, olgu selleks siis pikk unistustereis või lihtsalt viimase moe järgi riided. Seejuures peate ainult oma sissetulekud ja väljaminekud hoidma tasakaalus ja midagi ka kõrvale panema. Hiljem tänate ennast selle eest ja saate rahulikumalt magada.

Armastus, sõprus ja perekond

2015. aasta on suhtlemise aasta ning seepärast on oluline, et lubate neil inimestel, kes on teile kallid, osaleda oma otsustes. Eriti tähtis on pere- ja sõpraderingis kindlalt väljendada oma seisukohti ja neile kindlaks jääda. Mis on teid sellise otsuseni viinud? Millised on põhjused selleks? Või on see lihtsalt teie tunnetus, mis on ka teile väga oluline? Nii võimaldate oma kallitel ennast mõista ja protsesse arusaadavaks teha. Võib olla tundub teile miski ühes või teises punktis keeruline, kuna Hobused on tihti üksi võitlejad ega jaga oma seisukohti kergekäeliselt. Kuid suheldes väldite tülisid ning lõpuks näitate sellega ka oma võimeid ja intelligentsi.

2105. aasta tõotab teile ka isiklikus elus piisavalt liikumist. Teil on võimalus osaleda paljudel toredatel ja seltskondlikel üritustel ning kutseid sinna saate te pigem käskivas kui soovituslikus vormis. Kõlab suurepäraselt? Jah, eriti siis, kui lubate endale täielikult lõõgastumist ja lihtsalt elu nautimist. Teie suurepärased ideed ja ainulaadne isiksus on igas seltskonnas teretulnud ja te tunnete, kuidas sellised sotsiaalsed üritused teile hästi mõjuvad. Te kogute jõudu ning tänu neile ilusatele mälestustele on teil rohkem jõudu tööd teha.
Ehk soovite sel aastal reisida? See on hea plaan, sest sellest võib tulla reis, mida te niipea ei unusta.

Ja armastus? Kui lubate endale lõõgastust ning lubate endal olla lihtsalt tänases päevas, mõtlemata homsele, võib see aasta tuua teile palju muutuseid. Selle uue suhtumisega olete te palju atraktiivsem ja ka avatum uuele partnerlusele.

Tervis

Tervis on Hobuse aastal sündinutele väga olulise tähtsusega olenetama sellest, kas olete liikuva elustiiliga spordi või töö tõttu või suitseb teie pea pidevast mõtlemisest. Lõõgastumise ja pingutuse tasakaal on teie jaoks eriti tähtis. Lubage endale värsket ja täisväärtuslikku toitu, valmistage ise toitu endale ja oma kallitele inimestele. Kiirtoit võib olla küll praktiline, kuid teadlik toitumine ja selle nautimine laeb teie patareisid palju rohkem.

2105. aasta kokkuvõtvalt Hobusele

Wow, aasta 2015 on teie maitse järgi aasta! Selles on palju võimalusi tõusmiseks ja säramiseks!

8. Kits

2015. aasta on teie aasta. Aasta, mis on täis võimalusi, kuid samal ajal on oluline ka teatud tähelepanu. Kitse aasta elemendiks on Puu. Aasta toob teile kaasa palju erinevaid võimalusi, kuid tähtis on säilitada kogu selle õnnetunde juures reaalsustaju. Ette võivad tulla käänakud, sest teie ootused on kõrged ja just mägedes ohud varitsevadki. Te võite pettuda oma kõrgete ootuste pärast, kuigi maailm on teie ees põlvili.
Lubage sel aastal endale kõike seda, millest eelmisel aastal unistasite. Pange ennast rohkem tähele ja ehk oskate nii tunda rohkem rõõmu ka ümbritsevast.
Kas kuulute nende Kitsede hulka, keda eelmisel aastal tabasid saatuselöögid? Siin on teile väga isiklik teadaanne. 2015. aasta pakub teile täielikku muutust paremuse poole!

Töö ja raha


2105. aasta horoskoop pakub teile tööalaselt paljutõotavaid võimalusi, kusjuures kõik sõltub teist endast. Kuna sel aastal olete te igas mõttes fookuses, on oluline, et te ka ise selget pilti omate sellest, mida saavutada soovite. Võtke endale aega rahulikult mõtlemiseks selle üle, mis on teile tähtis. Kas teie jaoks on tähtsaim raha ja karjäär? Sel juhul võtke sel aastal initsiatiiv veel rohkem enda kätte ja näidake maailmale, mis teis peidus on.  On teie jaoks tähtsaim tasakaal töö- ja eraelu vahel, või on ootamas teid muudatused eraelus, mis nõuavad teie täit tähelepanu? Siis soovitab Hiina horoskoop teil oma jõudu  nende vahel võrdselt jagada.

Sel aastal võivad tulla ette muudatused struktuuris ja see annab teile võimaluse saada uues või samas töövaldkonnas rohkem vastutust ja sellega saavutada uus positsioon. Kasuks tulevad teie teadmised ja anne kiiresti uutes asjades orienteeruda. Teil on palju uusi ideid ja te saate otsustada, milleks ja millal neid kasutate või ootate te veel nende avaldamisega.

Otsite uut väljakutset? Sel juhul on kasulik Kitse aastal suhelda oma suure tutvusringkonnaga otsides samal ajal ka uusi tutvusi. Ainult siis, kui otsite toetust ja abi ka väljastpoolt, saavutate edu.
Rahaliselt on tähtis, et hoiaksite oma väljaminekutel silma peal. Teie sissetulekud paranevad oluliselt ja te premeerite ennast selle eest. See on hea teile ja teie hingele, kuid seda tuleb hoida lõa otsas. Kuidas oleks majandusraamatu sisseseadmisega või vastava app´i alla laadimisega? Viige majapidamisraamat sisse endale isiklikult ja kui teil tekib küsimus miks te seda teete, meenutage endale seda suur, mida ihaldate (kaugreis, uus auto või šopping, mida olete kaua igatsenud).

Armastus, sõprus ja perekond

Sel aastal on teie eraelu õnnistatud. Hinnatakse teie kaastundeoskust peresiseselt, sõprade seas ja muidugi ka teie partneri poolt. Kitse aastal sündinutel on kerge leida uusi kontakte. Teie olek ja aura toimivad kui tõeline magnet. Ja seda te seal aastal ka endast välja kiirgate. Teie sotsiaalne ja ka tööalane tutvuskond kasvab ning mis veel parem, pikemas või lühemas perspektiivis on teil neist ka tulu oodata.
Teil on palju võimalusi ilusate momentide kogemiseks. Olgu selleks metsik pidu ööklubis või hoopis südamlik õhtu oma armsate inimeste seas. Teie isiklik aasta toob teile igal juhul unustamatuid ja väärtuslikke hetki.
Armastuses võib praegu kestev suhe muutuda tõsisemaks. Võimalikud on isegi pulmad või ühise kodu loomine.

Olete veel vallaline? Sel juhul võib aasta teid üllatada ja nimelt siis, kui te ei soovigi enam oma vallaliseelule lõppu teha.  Perekondlikus plaanis võib esineda turbulentsi, kuid üldjoontes on kõik pigem harmooniline. 2015. aasta horoskoop soosib igasugust suhtlemist ka selleks, et kõrvaldada oma elust erimeelsused ja väiksed solvumised. Võimalikud on taas kompromissid ja ühised lahendused.

Tervis

2015. aasta toob teile palju ilusaid momente ja kes sellel ajal ikka tahab mõelda kaloritest? Kahjuks ei saa me oma keha ja ka pükse, mis napilt jalga mahuvad, ümber teha. Hoidumine ei ole tegelikult alternatiiv ja seepärast on oluline jääda tasakaalukaks. Kas eilne õhtu oli päris rikkalik? Või pakkusid peretuttavad maitsvat magusalauda? Siis tehke korrektuure järgnevatel päevadel, et tasakaalu saavutada ja jätke mõnel päeval lift kasutamata.

2015. aasta kokkuvõtvalt Kitsele

Tõeliselt kirev aastahoroskoop ilusate hetkedega ja rohkete võimalustega. Mõelge oma ootuste peale. Olgu need pigem väiksemad, kuid see-eest positiivselt üllatavad.

9. Ahv

Ahvile tõotab aasta tulla värvidest rikastatud. Enamus eluvaldkondades on märgata positiivseid arenguid, kuid mõningates tuleb Ahvidel siiski olla tähelepanelik. Aastal 2015 tugevdate oma positsiooni nii töö- kui ka eraelus, nii sõprade kui ka partneri juures.

Töö ja raha

Tööalased väljavaated on teie jaoks delikaatne teema. Teil on võimalus sel aastal ehitada üles oma karjäär ning seda tugevdada. Võib olla õnnestub teil isegi kõrgemale positsioonile pääseda. Otsite midagi uut? Ka siin võivad tulla mõned eriti head pakkumised. Kõik eeldused edukaks tööalaseks tegevuseks on igal juhul olemas. Oluline on ainult sellest kinni haarata, kui juhtub tulema mõni hea pakkumine. Kuid jälgige alati seda, et see ka tõepoolest ennast ära tasub, sest finantsilises mõttes on väga oluline pidada korralikke läbirääkimisi ja uurida täpselt järgi kõik tingimused.
2015. aasta horoskoop annab nõu, et oleksite eriti tööalastes asjades tähelepanelik. Eriti analüüsige neid lõike, mis on kirjutatud väikses kirjas. Te armastate endale lubada lahedat elu ja see teil ka õnnestub, kuid ikkagi peate tihti vaatama oma rahakotti. Kuidas oleks majandusraamatu sisseseadmisega või vastava app´i alla laadimisega? Kui hoiate oma majandusasjad nende abil kontrolli all, läheb kõik kenasti.

Armastus, sõprus ja perekond

Aastas on väga palju erinevaid kohtumisi ja kokkupuutepunkte. Teil on võimalus leida oma ellu uusi inimesi ning samal ajal märkate, et vajate muutust ning soovite vanadele sõpradele vähem tähelepanu pöörata. Sel aastal on väga oluline ennast seestpoolt vaadata ja enne mõelda kui midagi teete. Tehke sel aastal ise rohkem kompromisse ja lubage neid teha ka oma kaasinimestel. Mõnikord on kasulik mitte avaldada oma arvamust. Olge oma mõtete detektiiviks ja leppige armastusega iseenda suhtes.

Te soovite reisida? Kaugele maale või ümber Euroopa? Tere tulemast oma reisi aastasse! Kasutage iga võimalust, mis teile reisimist pakub. Kasutage puhkepäevi lühireisideks ja pika etteplaneerimisega võite saada suurepärase pakkumise pikemaks reisiks. Teil on võimalus sellest kõigest saada positiivseid elamusi, saada inspiratsiooni ja meeliülendavaid elamusi, mida te niipea ei unusta.
2015. aasta on oma isiklike huvide ülesehitamise ja järgimise aasta. See aasta kergendab õppimist ja suunab kogu õpitu kohe pikaajalisse mällu. Mis võiks olla veel parem kui kohe alustada?

Tervis

2015. aasta tõotab teile üldiselt segu tervislikkusest ja tasakaalust pinge ja lõõgastuse vahel. Teie isiklik elu on särav, seega võite te natuke vähem pöörata tähelepanu oma tervisele. Kõikide nende toredate koosviibimiste ajal pereringis või sõprade seas on oluline mitte unustada ka kaloreid. Te ei armasta piiranguid ja see ei sobiks ka teile, kuid peaksite igapäevaselt mõtlema kehalise aktiivsuse peale (trepid lifti asemel, üks peatus varem bussist väljumine ja oma koduümbruses jalutamine). Nii püsite eesoleval aastal vormis ja rõõmustate oma tervise üle.

2015. aasta kokkuvõtvalt Ahvile

Aasta 2015 annab teile väga palju ning seob teid kõvasti oma kaasinimestega. Te väljute sellest aastast kindlamalt kui te sellesse aastasse astusite ja janu teadmiste järgi aina kasvab. Te kasvate ning teil on võimalus oma plaane tulevikku arvestades realiseerida. Asetage nurgakivi oma järgnevaks tõusuks, hoidke ennast natuke tagasi ning nautige oma reise.

10. Kukk

Armsad Kuke aastal sündinud! 19. veebruaril algav Kitse aasta tõotab teile taas tasakaalu tööalaste pingutuste ja välja teenitud puhkuse vahel. Kits on oma olemuselt spontaanne ning seetõttu võib teie elu olla mõnevõrra muutuv ning tuua plaanidesse mõningaid korrektuure, kuid eelkõige puudutab see teie eraelu. Minge elu vooluga kaasa, lubage ennast kanda ja laste lahti vajadusest kõike korraldada ja planeerida, eriti eraelus. Nii sujub see aasta teil veel paremini.

Töö ja raha

Eelmisel aastat saavutasite palju, võib olla toimus töökohavahetus või lõpetasite midagi tähtsalt. Puu Kitse aasta annab meile lõpuks võimaluse rääkida üksteisega. Seepärast peaksite sel aastal rohkem pöörduma oma kolleegide poole. Kes nad on? Mida nad endast kujutavad? Mida nad kelleski hindavad? Oluline ei ole kedagi mõjutada, aga hea sõna ühe või teise koha peal võib kasuks tulla teie võimalikule tööalasele karjääritõusule või palganumbri suurenemisele.
Kui olete hetkel tööotsinguil, võib see aasta teile soovitud töökoha lähemale tuua. Kuid siin on oluline olla paindlik – kas on ka muid tegevusi, mis oleksid sarnased soovituga? Või oleks selleks töö, mis tooks teie unelmate töö lihtsalt lähemale? Olge paindlik, hoidke silmad lahti ja kasutage kõiki võimalusi, mida teile tööalaselt pakutakse.
Rahalise poole pealt on kasulik oma väljaminekutel silm peal hoida. See aasta näitab kõiki magusaid asju elus veel magusamana ja nii on oht oma rahatagavarasid mõtlematult kasutada. Seepärast on soovitav sisse viia majapidamisraamat või kasutada app´i, et hoida väljaminekud kontrolli all.

Armastus, sõprus ja perekond

Eelmine aasta oli väga kõikuv ja nii võis juhtuda, et unustasite selle, mida olete ammu tahtnud teha. Olgu selleks keelekursus, spordiklubi külastamine või lõpuks oma elamise täielik korrastamine. Võtke endale selleks taas aega, sest Kitse aasta kingib meile palju rahulolu ja eelkõige kannatlikkust, mille Puuhobune meilt tihti ära võttis.
See aasta pakub teile viimaks ometi ilusaid aegu, kohtumisi uute inimestega ja võimalust oma sotsiaalse võrgustiku laiendamiseks.  Kui eelmisel aastal oli mõnevõrra raske, siis nüüd võite rõõmustada, sest tulevik paistab helgem.
Te olete veel vallaline? Siis on teil Kitse aastal võimalus kohata inimest, kes teie vallalisestaatuse lõpetab. Kui olete suhtes, võite loota suuremale harmooniale ja rõõmule. Mõningad arusaamatused lahkuvad teie teelt. Ka perekondlikus plaanis saavutatakse läbi kompromisside harmooniline elu. Tähtis on aktsepteerida teiste väikseid eripärasid, naerda ja inimestel lubada olla nii nagu nad on.

Tervis


Tervise seisukohast on sel aastal oluline lähtuda oma vajadustest, mitte välistest nõudmistest. Mida ütleb teile keha? Mida ta vajab? Kas te lubate endale siin ja praegu kõike, mida vajate?

2015. aasta kokkuvõtvalt Kukele

Ilus aasta paljude võimalustega, ilusate hetkedega, ka võimalusega leida oma armastus või seda veelgi tugevdada. Te võite rõõmustada!

11. Koer

2015. aasta pakub Koerale väljakutseterohket aastat. Eraelu seisab eriti hea märgi all. See võib olla muutuste aasta, eriti tööelus. Aasta nõuab teilt täit intelligentsi ja teie head nina, et uutes situatsioonides paindlik olla. Teid ootavad head ajad pereringis, sõprade seas ning partneriga.

Töö ja raha

Saabuval Kitse aastal on tööalaselt tähtis kasutada oma vaistu. Eriti palju võib aasta tuua teile situatsioone, mis seotud paindlikkusega. Nendest katsumustest aga väljate te isegi võitjana. Tööalases paanis võib suure tõenäosusega tulla ette muutusi ja nendes on teie jaoks palju võimalusi.
2015. aasta Hiina horoskoop annab teile nõu kontsentreeruda täielikult olemisele siin ja praegu, laske võimalikud muutused oma peast läbi. Kas teie elus on mingi pime nurk, mida te sugugi mitte enam näha ei soovi, sest seal on liiga palju juhtunud? Kas võib olla, et te oskate selle enda kasuks pöörata? Võtke endale korraks aega, väljuge sellest situatsioonist või mõelge see detailideni läbi, kodus, rahulikult teetassi taga. Küsige teiste arvamust ning rääkige endale lähedal seisvate inimestega.
See aasta annab teile võimaluse oma sissetulekuid oluliselt suurendada. Samal ajal on aga tähti hoida kontrolli all kulud. Miks mitte viia taas sisse vana hea majandusraamat? Või laadida alla tulude- kulude app? Hoides raha kontrolli all, olete isegi üllatunud, et unistus reisist saab tõepoolest nüüd teoks.

Armastus, sõprus ja perekond

Teie aastahoroskoobis valitsevad kindlat perekond, sõpruskond ja ka armastus. Tähistamiseks on põhjust eriti pereelu vaadates. Pulmad, kauaoodatud ristsed, pidulikkus, mis on seotud teemaga „Lõpetamine“ ja seega kraadi omandamisega. Ilmselt ajab juba praegu teie kalender üritustest üle ääre. Teile tuleb väga eriline aasta ning teil on tihti põhjust pidutsemiseks, naermiseks või lihtsalt magusa elu nautimiseks.
Inimesed teie ümber kadestavad teid hea nina pärast valdkonnas, mis puudutab sõpru. Mõningad vanad sõbrad suudate te sel aastal taas enda poole võita. Tänu sõpradele saate kogeda väga ilusaid hetki ning seeläbi avaneb teie loovus. 2015. Kitse aasta on seotud suhtlemisega, aga ka kunstiga. Teie olete lainel mõlemas valdkonnas.
Ja kuidas on armastusega? Ka siin tõotab Hiina astroloogia head aastat. Olete juba potentsiaalse partneri leidnud? Siis on väga suur tõenäosus, et see suhe saavutab veel suurema stabiilsuse ja kindluse. See suhe saab sel aastal olema teie jaoks suure tähendusega ning te võite ennast lõpuks täiesti vabalt tunda, sest armastus on jõudnud täielikult teie juurde.
Olete veel vaba? Siis on võimalus, et te pole seda enam pikaks ajaks. On võimalik, et teie juurde leiab tee inimene, kellega koos end turvaliselt tunnete ja kellega teil on ühised huvid.

Tervis

Tervise poole pealt on vaja kogu nende ilusate sündmuste ajal kuulata ka oma keha. Kas olete juba ammu soovinud oma ellu tuua rohkem liikumist? Siis on see aasta just sobiv. Leidke tasakaal kõikide oma kohustuste ja eraelu vahel. Liigutamiseks ei pea te minema tingimata spordiklubisse või valima mingit spordiala. Jääge lihtsalt iseendaks ja te tunnete ära, mis teile sobib.

2015. aasta kokkuvõtvalt Koerale

Tõeliselt kirju aasta, kus siiski kõik hea ülekaalus on. Teie eraelu ja perekond saavad sel aastal taas rohkem tähelepanu ja te naudite iga momenti oma elust.

12. Siga

2015. aasta Hiina horoskoop tõotab seale head aastat.  Puu Hobuse aasta lõpus võivad tundlikud sead tunda nagu pääseks elu paisu tagant valla ning te kogete sel aastal tõepoolest meeldivaid hetki, õnne ja sõbralikke kohtumisi.

Töö ja raha

Tasakaal töö ja eraelu vahel on sea jaoks väga tähtis ning tavaliselt nad ilmselt seda soovitust eiravad. Sel aastal on aga lihtsam seda järgida. Aasta seisab avanemise ja laienemise märgi all, kuid seda eelkõige teadmiste tähenduses. Kasutage iga teadlikku momenti oma kompetentsuse ja võimete arendamiseks. See teadmine annab teile võimaluse teadlikult oma tööalast karjääri üles ehitada või seda veelgi tugevdada.
Aegajalt võib ette tulla väikseid takistusi tööalases kontekstis ja kahjuks ei ole nende kontrollimine teie võimuses. Seda tähtsam on näidata, millised võimed teis peituvad. Tutvustage oma ideid ja eelkõige kasutage oma tutvusi.
Finantsiliselt tundub kõik hästi olevat. Te saate mõõduka sissetuleku suurenemise. Pühendage natuke rohkem aega oma ideede tutvustamiseks ülemusele. Ka siis, kui otsite parajasti uut väljakutset, võivad aprill ja mai ning seejärel aasta lõpp tuua teile huvitavaid pakkumisi.
Sead armastavad šoppamist, olgu siis põhjuseks uus moetrend, midagi kodu kaunistamiseks või lihtsalt elu nautimiseks. See on hea, kuid siiski on vaja hoida kontrolli all oma väljaminekud, et ka edaspidi finantsilist vabadust tunda ja juhuslikest sooduspakkumistest osa saada.

Armastus, sõprus ja perekond

Sel aastal on erilise tähelepanu all teemad, mis on seotud suhetega, sõprusega ja ka perekonnaga. Teis on olemas see tundmatu miski, et toime tulla erinevate inimtüüpidega. Teis on vajalik kaastundeoskus, te oskate kuulata ja te austate teisi inimesi. 2015. Puu Kitse aasta on seotud suhtlemisega ja seega on lõpuks saabunud teie aasta. Kaasinimesed tulevad teie juurde, ootavad teie nõuandeid või tahavad lihtsalt kuuluda teie sõpruskonda ning teil on valik, kui kaugele te iga inimese lasete. Olete te valmis ennast sellele inimesele avama või jääte pigem tagasihoidlikuks? 2015. aasta annab teile ka armastuses palju võimalusi, mis teil tuleb vaid üles korjata.  
Teie kodu saavutab sel aastal veelgi mugavama koha nii teie jaoks kui ka sõpradega kohtumiste jaoks. Soovite oma kodu korrastada või seda kaunimaks muuta? Siis asuge lihtsalt tegutsema ning muutke see mugavusetempliks!
Sel aastal saate ilmselt palju küllakutseid ning tõenäoliselt on teil probleem, et kõikidest neist osa võtta. Näidake ennast maailmale ja lubage Kitsel endale hea aasta tuua!

Te olete veel vallaline ning soovite leida partnerit? Nüüd on selleks head võimalused. Aasta toob teile romantikat ja ainult teie ise saate otsustada, kellele te oma südame kingite. Sel aastal pole miski välistatud ja seega pole ebatõenäolised põnevad kokkusattumised ja pulmad.

Tervis


Teie tervis on tugev ja te rõõmustate selle üle, et haigused ei kimbuta teid. Kuid jälgige siiski tasakaalustatud toitumist, et teil oleks ka edaspidi piisavalt jõudu.

2015. aasta kokkuvõtvalt Seale

2015. aastal on teile paljut pakkuda – palju erinevaid tegevusi nii eraelus kui ka tööalal. Kasutage võimalust oma teadmiste suurendamiseks ning kasutage ka aasata positiivset jõudu, mis teeb teile õppimise kergemaks. Sõbrad ning suhe pakuvad teile ilusaid hetki ja teevad teil elu veelgi magusamaks.

Toredat Kitse aastat!
Küllike



Allikas: 


Kommentaare ei ole: