kolmapäev, 30. detsember 2015

Aasta lõpp teil tore olgu, aasta uus veel parem tulgu!

Armsad Sõbrad!

Soovin Teile kõikidele lõbusat aastavahetust! Rõõmustage, kallistage, laule ja armastage! Isegi siis, kui keegi on sel õhtul täiesti üksi, tuleb kallistada ja armastada iseennast, sest Sina oled endale kõige olulisem. Kui oled hetkel üksi, siis on sel sügav tähendus - universum on andnud Sulle aega iseendaga olemiseks ja iseendasse vaatamiseks. Otsi üles kõik emotsioonid, mida eelpool nimetasin. Kui oled need endasse lukustanud, hakka neid otsima ja lukustamise põhjustest aru saama. Üksi olemine ei ole kurb, vaid sageli vajalik! Laulda saab nii üksi kui kooris. Eestlane on ju ikka laulurahvas ja mis pidu see on, kui laulda ei saa! Pealegi puhastab laulmine kõritšakrat. Eriti siis, kui lauldakse rõõmust, headusest ja armastusest ning kutsutakse enda juurde oma kaitseingleid ja teejuhte.

Kui võimalik, valage õnne! Selleks ei pea olema tingimata tina, piisab ka kollasest või rohelisest küünlavahast. Valades esitage küsimus, nt. "Milline on minu aasta tähtsündmus?, Millele peaksin enim järgmisel aastal tähelepanu pöörama?" ja mõelge ilusaid mõtteid.

Looge aastavahetuse ööl endale ise uus aasta. Eestlane on väerahvas ning meile on sageli antud oluliselt rohkem teadmisi kui mõnele teisele Euroopa rahvale. Pole põhjust kahelda meie teadmistes ja oskustes, võimetes.
Inimesel, olenemata rahvusest, on olemas kõik võimed selleks, et luua endale sobiv elu. Elu, mis voolab. See ei tähenda, et kõik on roosamanna. See tähendab seda, et elust saab minna läbi kergelt. Kõik, mida teed, laabub ilma suuremate pingutusteta. Kui räägime, et elupeakski olema ainult kerge, inimeste mõistes on see ju siis, kui on palju raha, tasuv töökoht, armastav elukaaslane, targad lapsed ja palju vara(ndust). Vaimses mõttes laabub elu siis, kui saame anda hingele neid kogemusi, mis aitavad lahendada kaasavõetud karmalisi ülesandeid. Need ei pruugi olla elamise mõttes just kerged elud, kuid neid hingetasandilt vaadates muutuvad kõik katsumused põhjuslikuks ja kergeks. Me saame olla vaid tänulikud nende võimaluste eest, mis aitavad puhastuda.
Kui usaldame iseennast ja oma väge, siis juhime oma elu ise. Kui usaldame rohkem kõiki teisi: nõidasid, kaardipanijaid, taevatähti jne, loobume oma väest ja saamegi sellise elu nagu meile on öeldud. Sõnadel on ju inimesele suur mõju. Kui keegi meile midagi meie elu kohta või meie endi kohta räägib, kipume seda väga tõsiselt võtma ning enda alateadvusesse kinnistama. Ometi ei usu me seda juttu,  mida räägib meie alateadvus ehk sisetunne. Iseendaga rääkides ja iseennast kuulates on võimalik mõjutada nii füüsilist kui ka energeetilisi kehasid. Meie rakud reageerivad meie sõnadele ja pole oluline kas need on öeldud valjult või mõtetes. Nii nagu ütled- mõtled, nii ka saad. :)
Inimesele antud mitu erinevat teed, mida mööda saab minna. Üks on kindlasti parem kui teine, kuid lõpptulemus peaks olema ikka inimese jaoks õiges, s.t. vajalikus punktis. See tee, mida mööda kulgeme algusest lõppu, ongi meie elutee, meie elu. Seda teed saame ise valida ega pea laskma ennast mõjutada kellegi poolt välja öeldud sõnadel, sest teine inimene ei pruugi sugigi mitte näha kõiki meile saadaolevaid teid. See ei tähenda, et ei või arutada teistega või abi küsida. Muidugi võib, aga tähtis on hoida alles ka iseenda arvamus asjadest.

Seepärast - uskuge, et järgnev aasta on igaühe enda luua! Tervikuna loob iga eestimaalane Eesti elu. See, milliseks kujuneb Eesti elu aastal 2016, sõltub iga üksikisiku mõttemaailmast, tegutsemisest või tegevusetusest.
Olgem siis tänulikud, kaastundlikud, sõbralikud, enesekindlad, rõõmsad, tegusad ja mis peamine - terved!

Ruunide ennustus järgnevaks aastaks eestimaalastale:

Lagu ehk L- ruun, mille algelement on vesi. See on voolav jõud,  mis tõuseb alateadvuse kaevust ja olles eluenergia kandja puhastab ning värskendab kõiki olemise tasandeid. See on ärakasutatud potentsiaali jõud. Ruunišamaanid hindasid omal ajal eriti selle ruuni ühest olekust teise üleminekut soodustavaid omadusi, sest varem kasutati vett sageli kui sümbolit üleminekuks elust surma ja surmast taassündi.

L- ruuni potentsiaal: teravdatakse tajusid.
Praktiline kasutamine: aitab inimestel mõista oma tunnete ja emotsioonide tähtsust.
Väljakutse: Tajuge oma tundeid ja saadud teave annab teile õppetunni.

L- ruun võib aidata:
- kohaneda paremini asjaoludega;
- teravdada oma tajumisvõimet;
- kasutada oma potentsiaalseid võimeid;
- häälestuda energiavoogude tõusudele ja mõõnadele;
- ujuda sündmuste vooluga kaasa

Lõbusat aastavahetust ja imeilusat uut aastat teile, mu armsad Sõbrad!

Küllike
Pilt: internetist

Kommentaare ei ole: