laupäev, 13. veebruar 2016

Sõnum meditatsioonist

Täna on siis taas see päev, mil pean panema kirja meile kõikidele suunatud sõnumi. Terve päeva on mind kummitanud teadmine, et tuleb mingi info vastu võtta. Siit see tuleb:

Armsad inimesed!

Ärge muretsege nii palju! Mure energia on teie kohal tunda ja see toob teile ainult halba enesetunnet. Ega te muretsemisega mitte midagi muuta ei saa. Pidage parem meeles see, et julgus asub teie enda kehas. Kui hoiate oma keha töökorras, saab julgus välja paista ning te ei pea enam muretsema. Mure energia on tingitud teie hirmust. Hirm halvab mõtlemise ja tegutsemisvõime. Mõningate jõudude jaoks on oluline, et oleksite hirmunud - olgu need siis nähtavad või nähtamatud jõud. Inimesed, kes kasutavad hirmutamise taktikat, taotlevad endale allutamist. Ja allutada soovitakse erinevatel põhjustel, kuid alati on selleks sooviks energia madaldamine. Kõrge sagedusega inimesi ei saa kontrollida ega hirmutada. Seepärast on oluline oma energia kõrgel hoida. Suurepärane vahend selleks on meditatsioon, mille abil tõmbate alla valguse energiat.
Ja veel: ennetamine on lihtsam kui tagajärgedega tegelemine. See kehtib kõikides eluvaldkondades. Pidage silmas oma tervist ja tegelge ennetamisega. Ärge lootke teiste peale ning ärge alluge hirmutamisele. Inimesed on juba ärganud ja saavad väga hästi aru, kuidas oma keha tervena hoida, aga arusaadavalt on energiaid, kes sellest midagi kuulda ei taha. Ja siis kasutataksegi hirmutamist. Surmahirmule koputamine on kõige tõhusam, sest keegi ei taha ju surra. Eriti, kui ei mõisteta surma olemust.
Ärge loobuge oma keha eest hoolitsemast! Isegi siis, kui haigus on teid tabanud, kui keha tundub väsinud ja ainsaks sooviks on kadumine. Teie alla andmisest sõltub teie enda tulevik. Haige võib olla nii inimene, Maa kui ka väike riik. Kõik on energia ja energia on kas piisav või ebapiisav.
Andke oma armsale hinge kodule, oma kehale, kvaliteetset sööki ja käituge nii nagu inimesed on käitunud siis, kui olid ainult ravitsejad ja teadjad.  Loodus on imeline ja ta aitab teid alati.  Õppige temaga kontakteeruma.
Tehnika on vaieldamatult arenenud suurepäraseks, kuid sellega tuleb osata töötada. Sageli jääb puudu teaadmistest ning hoitakse kinni oma uskumustest. Seepärast on vaja usaldada oma sisetunnet ning võtta oma elu eest vastutus kõikidel enda kätte.
Te olete sündinud selleks, et õppida olema inimesed, kellele on antud mõtlemis- ja analüüsivõime. Te ei ole lambakari, kelle eesmärk on järgida juhtoinast ning usaldada pimesi. Igaühel teist on oma intuitsioon, oma kõrgem teadvus. Lihtsalt kuulakse seda ja andke endale aru, kuidas inimestega manipuleeritakse.

Püsige armastuses ja andestage. Armastus on parim energeetiline ravim. Teie teejuhid ja kaitseinglid on alati teie juures, kuid te olete oma kõrvad sulgenud. Avage oma meeled ning õppige kuulama  iseennast, valgusolendeid ja teisi inimesi. Info on kogu aeg õhus, kuidas oma olukorda parandada, aga te ei kuula. Vajute üha sügavamale enesehaletsusse ja loovutate oma elu liiga kergekäeliselt. Olge tugevad, teie energia võimaldab teil saada hakkama kõigega, mida soovite. Uskuge vaid oma jõusse! Vastasel juhul ei saa ta ju avalduda!
Ärge kartke iga nurga peal petmist! Lihtsalt vaadake, kes on kes ning reageerige vastavalt. Inimeste seas on palju valgusolendeid, kes kõik püüavad teid aidata, püüavad edastada sõnumeid, püüavad teid kõrgemale tõsta.  Kuulake ja ärge kahelge nende tõelisuses.

Olete hoitud ja kaitstud!


/Kirjutas Küllike/


Kommentaare ei ole: