pühapäev, 27. märts 2016

Nädala mõte: meil kõikidel on unistused mille poole liikuda!

Kindlasti on teist paljud mõelnud, pärast mingite reklaamide või teiste inimeste edulugude lugemist, et läheks uuesti õppima. Õpiks midagi täiesti uut ja sellist, mille poole hing kutsub. Hing hakkab helisema, kui inimene teeb õiget asja. Õige asi aga kutsub enda poole. See on sisetunde küsimus.
Sageli aga jäävadki unistused unistusteks. Ikka hakkab inimene otsima miks ta ei saa oma soove realiseerida – pole aega, pole raha, mälu pole õppimiseks hea, muutused tekitavad ebakindlust jne.

 Tegelikult on need lihtsalt järjekordsed vabandused. Kui inimene tegelikult ka tahab midagi teha, siis on tal selleks kõik vajalik olemas. Tuleb vaid julgeda otsustada: „Jah, ma astun selle sammu. Ma tahan seda teha iseenda jaoks.“ Seejärel jääb vaid üle hakata oma soovi suunas liikuma. Kust saada vajalikud vahendid? Kuidas elu ümber korraldada nii, et endale jääb piisvalt õppimiseks aega? Kuidas teatada oma otsusest lähedastele ja ehk isegi abi paluda?
Kui me ise endale piiranguid ei sea, on võimalik kõik. Kõik! Just nii!  Me oleme ise endale kõige suuremad piirangute seadjad. Teised sageli ei teagi meie soovidest ja unelmatest, sest me ju ei räägigi, vaid blokeerime oma võimalused juba eos eelpoolnimetatud põhjendustega.

Oma unistused, need, mida ihkab meie hing, tuleb täide viia. Muidu on elu lapergune. Ikka tundub, et miski kripeldab ja miski on tegemata. Tihti ei saa inimene oma rahutuse põhjusest arugi. Elu on hea, pere ja töö on olemas, kõik laabub, aga hing ei ole rahul. Aga kui hakata endale esitama küsimusi, siis on võimalik selle rahulolematuse põhjus välja kaevata. Täitmata hinge soovid – need tekitavad praegusel ajal väga paljudel ärevust ja rahulolematust.
Kui põhjus on leitud, endale teadvustatud, polegi muud, kui hakata oma südamesoovide suunas liikuma. Tunduge see nii utoopiline kui tahes.


Armsad inimesed! Julgege unistada ja unistage suurelt! Liikuge julgelt oma unistuste suunas ning olge tänulikud juhatuse ning toetuse eest! Uskuge, et kõik see, mis hingele vajalik, on teie jaoks olemas. Kui on antud tee, mida mööda liikuda, antakse ka juhised. Neid tuleb lihtsalt õppida kuulama ja lugema.

 Usku, lootust ja armastust meile kõikidele!

Küllike 

Kommentaare ei ole: