reede, 30. detsember 2016

2016. aasta aastalõpu pöördumine

Armsad lugejad!

Ma olen Teile kõikidele väga tänulik, et olete ikka minu blogi lugenud ja mõnigi on minu mõtisklusi kommenteerinud. See on ainult teretulnud!

Alguses oli mu blogi mulle endale meeles pidamiseks. Praegu on see aga muutunud populaarseks ja mitmed inimesed on mulle kirjutanud, et loen mõtteid, sest kirjutan sageli päevakorras olevatest teemadest. Mis ma oskan muud öelda - eks minuni jõuab universumiavarustest info, millest ma kirjutama pean. Ikka on nii, et mõte tuleb pähe ja ma pean selle kirja panema, enne ma rahu ei saa. Eks me ikka ju oma mõtetega üksteist mõjutame. Mina püüan mõned mõtted kinni ja panen kirja, nii nagu oskan. Olen mitmeid kordi öelnud, et ükski minu mõtisklus ei kandideeri absoluutsele tõele, kuid ometi on neid mõtetes alati mingi nupuke, millele peaksime kõik tähelepanu pöörama.

Oma selle aasta viimases postituses tahan jagada sõnumit valgusolenditelt, nendelt, kellega suhtlen ja koostööd teen, eestimaalastele. Esitasin küsimuse: kuidas me peaksime käitume aastal 2107 ja millele on meil, rahvusena, vaja pöörata tähelepanu?Vastuseks sain selle:

"Eestimaa kohal on rist, mis näitab teile tugevat kaitset. Te olete alati omamoodi endale kasulikult erinevatest olukordadest välja tulnud. Nii ka seekord, kuid nüüd on vaja teadlikult oma rahvast koos hoida. Mida suuremad on te vahel lõhed, seda kergem on teiega manipuleerida ja teid ära kasutada. Julgege märgata ning olge avatud kõikidele võimalustele. Järgmisel aastal tuleb olla tähelepanelik sõprade suhtes. Mitte kõik ei ole sõbrad, kes ennast selliselt esitlevad. Pigem kaaluda kümme korda oma samme kui üks kord kahetseda. Ega kaalumine pole mingi piinlik tegu. Pigem näitab kiirustamine ebakindlust ja teistele liigselt toetumist.
Järgmisel aastal on vaja pühenduda enda arusaadavaks tegemisele. Teie kui rahvuse põhimõtted olgu väga selgelt teada, kuid ärge muutuge paindumatuks. Jonnil ja targal enesekindlusel on oluline vahe. Tulemuse vahe. Kuigi aasta saab olema väga sündmusterohke ja paljud inimesed saavad kaasatud, sõltub kõik teist endist. On nii häid kui ka halbu hetki, millega on raskem leppida, aga lõppkokkuvõttes meenutage endale alati, et olete hoitud ja kaitstud. Te ju ei tea inimestena, milline on universumi plaan üldises mõttes. Ärge sekkuge sinna, kuhu ei ole vaja oma nina toppida. Kui saate muutustele kaasa reaalselt aidata, siis võite tegutseda. Kui aga reaalselt midagi teha ei saa, pole vaja suud pruukida. Järgmisel aastal võib ühest sõnast tulla suur rahvusvaheline tüli ja seda on vaja pidada meeles kõikidel, kes vastavatel ametipostidel töötavad ja avalikult sõna võtavad. Meedia ei jäta midagi tähelepanuta,pigem võimendab.

Te olete tublid ja saate alati hakkama. Pöörake tähelepanu sellele, et teil oleks võimalik ennast täiesti iseseisvalt ära majandada nii toidu kui ka energeetika mõttes. See on mõnevõrra pikemas perspektiivis väga vajalik. Toetage neid, kes kasvatavad toitu ja mõelge välja kuidas seda kriisiolukorras jagada. Tark on see, kes valmistub, hirmu tundmata. Kui kõik on paigas ja teada, pole tundmatuse ees hirmu. Elu on lihtsalt üldiselt rahutum ja nii mõnigi mujal toimuv võib Eestimaad valusalt puudutada. Eestimaa on eestlaste maa ja seda tuleb hoida meeles. Mitte ühelegi teisele rahvusele ei ole ta nii tähtis. Inimene teeb ju otsuseid ikka iseenda heaolust lähtuvalt. Ja "sõbrad" ei ole alati need, kelleks nad ennast algselt nimetavad.

Järgmisel aastal on oodata ka palju huvitavaid sündmusi, mis toovad edu ja kuulsust. On inimesi, tänu kellele tuletatakse Eestimaad meelde igas maailma erinevas nurgas. Olge tänulikud nendele inimestele ja osake neid märgata. Tänutunne üldiselt on see, mis aitab teil andestada. Viha ja vimma kandmisega kasvatate negatiivset energiat ning teid on kerge rivist välja lükata. Teine samalaadne energia on hirm: hirmust ajendatud tegevustel ei ole adekvaatset käitumismustrit. Kui selja taga on pimedus, tundub ka ees olevat seesama pimedus. Jätke minevik selja taha ja õppige vaatama valguse suunas. Isegi praegu, kui maailm tundub koost lagunevat, toimib see ometigi. Võib olla mitte nii, nagu inimesed oma egokesksusega on välja mõelnud, vaid hoopis universumi seadustest lähtuvalt, kuid toimib siiski. Inimestel Eestimaal on võimalik usaldada, et kõik, mis juhtub, juhtub seepärast, et olete ise oma mõtetega ja käitumisega kõike seda genereerinud ja ise saate ka seda muuta. Muuta võib alati ja kohe, kui selleks on soov. Energia ja kvantfüüsikaseadused hakkavad järgmisel aastal ennast oluliselt selgemaks tegema. Ka kõige uskmatumad on sunnitud tunnistama, et mõttel on jõud.

Järgmine aasta kujuneb Eestimaale esmapilgul  vaadatuna kirjuks, kuid selles on oma seaduspära. Olge valmis andestama, nüüd ja kohe ning minge edasi - kõik koos, vihata ja vihkamiseta. Puutepunktid on alati olemas kui neid otsida. Tark ei torma, aga rumalal tõmmatakse nahk üle kõrvade. Olge julged, kuid mitte ogaralt hulljulged ning mõlege oma igapäevast elu elades rahule, armastusele ja valgusele."

Olge hoitud!
Küllike & Co

Kommentaare ei ole: